Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniar

kobiety! jak chcecie by ubieral sie facet?!

Polecane posty

Gość niuniar

Polscy faceci sa odrazajacy z wygladu, co do tego nie ma 2 zdan. Polskie kobiety maja za to bardzo dobry gust. Napiszmy, co nam sie podoba na facetach i na modelach, jak powinni o siebie dbac. Sama czasem glupieje, nie jestem ekspertka meskiej mody, ale moze wspolnymi silami cos wymyslilmy. Jak sie wie czego sie chce, to jz nie problem powiedziec to swojemu partnerowi. Gorzej jak nie bardzo mam pomysl, w co go ubrac. Sam jak sie ubierze wyglada jak menel lub dres niestety. Piszcie tez o ohydnych wpadkach ubraniowych. Moze jakis wyjatkowy mezczyzna bedzie czytal ten watek i wreszcie sie czegos nauczy.

Gość niuniar
1. Podobaja mi sie mezczyzni w plaszczach z materialu, raczej nie do ziemi. Wszelkie subkulturowe dodatki tez sa dobre, jesli ich ilosc jest proporcjonalna do wieku mezczyzny. Lubie np bojowki na mezczyznach 2. Nie lubie jak mezczyzna na odleglosc wionie jakas perfuma, bo chyba pierwszy raz uzywa i nie wie, ze to trzeba z wyczuciem. Zreszta kobiety nieraz popelniaja ten sam blad. 3. Porazka bylo ostatnio jak spotkalam sie z facetem, ktory mial smierdzace ciuchy, nie wiem czy od potu czy mu stechly jak trzymal je za dlugo mokre niewyjete z pralki. W kazdym razie zapach podobny. Przy prawie 40 stopniach upalu ubrany byl w pelne buty, czarne dlugie dzinsy i ciemna koszle z dlugim rekawem zapieta pod szyje. Ohyda..!

Może napiszę jak NIE CHCIAŁABYM by się ubierał, tak mi będzie łatwiej. -Nie lubię stylu a la osiedlowy dres czyli dresowe spodnie, bluza z kapturem najczęściej z napisem "JP na 100%", adidaski i czapka/kaptur na głowie -Niemęski ubiór tzw. wymuskani lalusie- różowe koszulki, obcisłe spodnie rurki, do tego okularki - kujonki i grzyweczka w stylu Biebera.

Gość Ariverczi roma
Co sądzicie o ubieraniu bardziej z klasą ? Nie chodzi mi o garnitury czy coś podobnego, ale styl raczej taki modny jednak nie przesadzony ? Jakaś czasem koszula w kratę ? Swetry i różne takie rzeczy ? Oczywiście też nie tak, że czasami jakaś bluza z kapturem bo to wiadomo, że nie można się ograniczać

Gość niuniar
ja jestem na tak, jak najbardziej, tylko osobiscie sklaniam sie bardziej w kierunku klasyki niz mody. Tu trzeba wlasnie umiec wyczuc, zeby nie przesadzic. Zeby to nie bylo staroswieckie ale tez zeby nie bylo takie modne, ze az smieszne - czyli dla smieszny jest wspomniany stroj a la Justin Bieber Ale elegancka koszula, dobrze dobrana jak najbardziej. Tylko dla mnie osobiscie wazne jest, by byla choc troche oryginalna w sensie nie masowka ktorej wszedzie pelno. Niestety preferuje tu ubrania niektorych marek, ktore nie sa dostepne w Polsce. Ale na szczescie mozna zamawiac z zagranicy lub kupic cos na aukcjach.

Gość niuniar
Jakie MARKI ubran dla mezczyzn ?

Gość Ariverczi roma
No ja osobiście często odwiedzam nasze sklepy. Więc generalnie najczęściej to jest moim wyborem, ale myślę, że nie jest ze mną najgorzej jeśli chodzi o styl. Albo może inaczej widzę, że dużo osób chodzi w strojach chińsko-podobnych co nie jest niczym złym no, ale generalnie strasznie widać, skąd to jest bo tam na 10 powiedzmy koszulek 7 i pół jest takiej samej różni się drobnym detalem. Ale powiem szczerze, że autorko dzięki za ten temat bo to pomoże każdemu :)

Gość niuniar
Ariveverczi to napisz prosze ktore z naszych sklepow. Ja szczerze mowiac nie znam sie na realiach m,eskiej mody w Polsce, wiem tylko ze wiekszosc facetow wyglada okropnie. Ktore marki polecasz? Czasami w sieciowkach w galeriach sa fajne rzeczy, cena nie jest wyznacznikiem gustu.

Gość Ariverczi roma
Tzn ja CI powiem szczerze tak. Generalnie jestem jeszcze młodym chłopakiem który jest zależny trochę od rodziców, więc nie mogę jakoś nie wiadomo jak drogich ubrań sobie kupować a na pewno nie takich które mi się w sto procentach podobają lecz najczęściej odwiedzane sklepy przeze mnie to bez wątpienia House ( głównie bluzy ) face ( głównie koszulki ) Reserved to sklep z klasą, więc tam również lubię przychodzić jednak nie zawsze rzeczy przykuwają w stu procentach mój gust, ale na plus sklep też na pewno. Spodnie i spodenki lubię kupować w diversie. Tylko spodnie nie dżinsowe a takie wiesz właśnie bardziej eleganckie. Dodatkowo na pewno H&M. W sklepie reportera z kolei strasznie podobają mi się koszulki z długimi rękawami swetry płaszcze i generalnie są tam fajne modne rzeczy. Takie właśnie z klasą, ale nie przesadzone które lubię. Tylko nie tak, że samo z reportera bo tam mają kilka tak jakby pod firm... Nie wiem jak to nazwać szczerze mówiąc. Więc mniej więcej tak to u mnie wygląda chociaż oczywiście nie ograniczam się i jakiegoś croppa czy coś też odwiedzę i zobaczę co tam ciekawego mają :)

Reserved to sklep z klasą" to widzę że naprawdę mało widziałes skoro uwazasz jak uwazasz :) Reserved sklep z klasa? gdzie ty tam widzisz klasę ?

Ariverczi roma widac po opisie że jestes typowym młokosem ubierającym sie w standardowych galeriowych sklepikach ;) który raczej nie ma pojęcia o jakiejkolwiek męskiej modzie :)

Gość była dziewczyna hohoho
Jestem kobietą i uważam, że facet to facet. Nie musi być wystrojony żeby mi się podobać. Wystarczy niebijący po oczach, czysty T-shirt i jeansy. Do tego może być kurtka skórzana na przykład. Faceci za bardzo "zrobieni" kojarzą mi się już bardziej z typami zniewieściałymi (takimi, którzy wytkną Ci każdą niedoskonałość, polecą jaki krem stosować na noc i na kolejnej randce skrytykują za źle dobrane buty do torebki :P ).

Gość niuniar
Regres ja osobiscie wole faceta ubranego w Reserved niz w Lidlu lub na stadionie. I prosze mi bez wycieczek osobostych. Sam nic nie wnosisz, nie piszesz co nosisz, wiec daruj sobie krytyke innych! lubie tez Zare, ale to dlatego znam te sklepy bo sama robie tam zakupy i mi sie rzuca czasem w oczy cos dla mezczyzn. A wy co jeszcze polecacie?

Gość była dziewczyna hohoho
Regres- to gdzie ma się chłopak ubierać skoro pisze, że jest jeszcze na garnuszku rodziców? Jak na ten przedział cenowy, uważam że fajne sklepy wybiera.

Gość niuniar
osobiscie ostroznie uzywam slow "z klasa" bo zawsze przyczepi sie ktos, kto sie pooburza chcialabym miec tak jak przedmowczyni, ale niestety zwracam uwage na wyglad faceta i sama czystosc mi nie wystarczy : ( to utrudnia nawiazywanie kontaktow. ale zrozumialam pewnego dnia, ze faceci zrobia wszystko dla ukochanej kobiety, wiec do sklepu odziezowego tez sie dadza zaprowadzic :) Tylko wlasnie musze zrobic rozeznanie w temacie, co MNIE sie podoba :) zeby potem pomoc to wybrac facetowi :)

Gość tommy hilfiger to jest marka
dla fajnego faceta koszule Ralph Lauren

Gość moj facet.
moja facet nosi ciuchy od armaniego versace hugo boss dg larph lauren i tp oni akurat maja fajne ciuszki

Regres- to gdzie ma się chłopak ubierać skoro pisze, że jest jeszcze na garnuszku rodziców? Jak na ten przedział cenowy, uważam że fajne sklepy wybiera" Ale niech sie ubiera gdzie chce,co mi do tego? Byleby tylko farmazonów nie pisała że Reserved to sklep z klasą :) ? :O Sklepy galeriowe to typowa masówka nie różniąca sie niczym niz ciuchy z Ptaka z pod Łodzi czy tez Tuszyna ... Te wszystkie marki Reserved,House,Reporter,Big Star,Zara to nic innego jak zwykłe ciuchy takie same jak na ryneczkach czy w Biedronkach z tym że o ładnie brzmiącej nazwie które przyciągają klientów zwłaszcza młodych klientów jedyny jaki godny sklep z ciuchami można polecić w galeriach to sklep Peek&Clopenburg gdzie mozna czasami coś fajnego wypatrzeć a marki? Mysle ze z cała pewnością Tommy Hilfiger,Tom Taylor,Abercrombie&Fitch,Jack&Jones...

facet nosi ciuchy od armaniego versace hugo boss dg larph lauren i tp oni akurat maja fajne ciuszki" jasne że mają fajne ciuchy,z tym ze kupione za granicą U nas w Polsce te ciuchy sa strasznie ale to strasznie drogie ... Lepiej juz jechac do Niemiec czy Włoch i tam sobie strzelic ciuchy tych marek gdzie są o wiele tansze niz Polsce (dziwne to trochę,patrząc na realne zarobki przeciętnego europejczyka i polaka)

Gość niuniar
Ok to zgadzam sie z Regresem co do marek, a co do klasy to jak mowilam, ostroznie trzeba uzywac tego slowa zeby nie wyjsc pretensjonalnie dobrze jest chlopaka uswiadomic ze to co galeryjne nie oznacza zaraz "z klasa" ale nie lubie jak ludzie pluja po sobie bo tak sie podniecili czyjas wypowiedzia w sieci Tomy Hilfiger bardzo mi sie podoba, ale koszule Ralpha Laurena raczej nudne i takie typowo biurowe. Dla mnie osobiscie nie ma znaczenia skad ta koszulka jest i czy za 30 czy za 300 jesli wyglada mniej wiecej tak samo. To co jest najwiekszym problemem w stylu polskich mezczyzn to brak dobrze wywazonego rozmachu i fantazji. Dlatego dobrze jest przegladac zagraniczne sklepy internetowe, po prostu dla rozeznania "co przystoi mezczyznie" bo mam wrazenie ze do Polski sa sprowadzane ubrania wyjatkowo zachowawcze, i stad potem mamy ten bez wyrazu wyglad polskich mezczyzn

Gość ją pier...co za temat.
A później dziwią się że faceci zniewiesciali:-/ Versace,Zara ta... może od razu na zakupy do Mediolanu. Facet jak jest facet to ubiera się schludnie,tshirt,sweterek,bluza(może być z kapturem ale nie taka HH)kurtka skórzana też dobrze,spodnie byle nie biale i nie dres.A to z jakiej firmy to jest,to chyba tylko wy Panie zwrocicie na to uwagę,bo jak nie wygląda jak zajebany z pomocy dla powodzian - to mi wszystko jedno czy to house,reserved,targ czy biedronka.

Gość niuniar
jesli nie jestes orientacji homo to raczej powinno ci zalezec na tym, by podobac sie przeciwnej plci

Gość wydaje mi sie ze
wydaje mi sie ze prawdziwy facet ma to głęboko w poważaniu, bo prawdziwy facet będzie zajebiście wyglądał w białej koszulce i spranych jeansach, taka jest prawda.

Gość ja pier...co za temat.
Powinno ? A co to nowy przymus ? Powinno mi się podobać jak się ubieram(oczywiście są sytuację gdzie tshirt nie pasuje i na odwrót,koszula też nie pasuje na piknik) a czy jakiejś kobiecie się spodobam bo założyłem ciuchy od Versacego.- to ona mi się nie podoba,bo atrqkcyjnosc nie zależy od marki ciuchow.

Gość niuniar
kazda kobieta ma inny gust, jednak wiekszosc zgadza sie, ze faceci polscy wygladaja ohydnie jesli nie odrazajaco, dlatego nie miejscie potem pretensji ze przy pierwszej lepszej okazji zostawiaja was dla obcokrajowca. Jednak wiele kobiet w Polsce przymyka ostatecznie wyglad na to, z kim sie zadaja. Ciagle za malo sie cenimy. Owszem, liczy sie wnetrze, tylko ktory facet naprawde tak uwaza? Wnetrze sie liczy moze po 30 latach malzenstwa, ale zeby do tego doszlo, kobieta musi bardzo sie wylaszczyc, by zwrocic czyjakolwiek uwage. A facet? Polski facet nie dba o sioebie kompletnie, bo przeciez liczy sie wnetrze. Szkoda ze tak mysli tylko o sobie, a jesli chodzi o partnerke to sa juz bardziej wybredni. Gdyby wszystkie Polskie kobiety zaczely stawiac warunki to sytuacja by sie poprawila.

Gość niuniar
to niech kochaja, dla mnie liczy sie estetyka. Jezeli ja o siebie dbam, bo facet ma wymagania ze hohoho, to dlaczego on moze swoim wygladem wzbudzac moja niechec?