Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iooodine

Nie mam juz szans na normalne zycie. Komornik wyrzuca mnie z mieszkania :(

Polecane posty

Gość iooodine

Moją mame, mnie i siostre. Zostały 3dni na splate zadluzenia 138tysiecy, miasto da nam nore na obrzezach w lesie z patologią albo pojdziemy do naszej ciotki na wieś, ma tam przybudówke 2pokoje i kuchnia ,wilgoć brud i sodoma. Mama straciła prace miesiac temu, ma jeszcze jednego komornika. Ja pracuje ale to i tak nie wystarcza. Moj ojciec ma nas w dupie, nie poszłam na studia, mama leczy sie u psychiatry nie daje sobid juz rady, moja siostra ze stresu nie radzi sobie w szkole. Nie wiem co teraz z namibedzie

Gość ajadawmjgtp
prostytucja to jedyne wyjscie

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wyjedzcie za granice wszystkie i tam zacznijcie nowe zycie, za granica nikt was za długi scigac nie bedzie a w Polsce bedziecie wegetowac całe zycie

Gość adfdg
jesli macie kogokolwiem za granica to tam uciekajcie:)

Gość mądralla....
bralas kredyty czy co?

Gość a net w bibliotece, tak?
czy w komórce?

Gość mądralla....
wy jesteście popieprzeni z tym netem....akurat internet to podstawa, bo bez neigo nawet pracy sie nie znajdzie

Gość wwwwwwwwwwww
kurva internet jest teraz jak światło...myslicie,że człowiek zadłużony nie moze mieć internetu ? gazu ? czy światła?? no dajcie żesz spokój jak ma się miesięczna opłata minimalna za internet ( 40-50zł) do długu na ponad 100 tysięcy, myślcie bezmózgi!:O

Gość magikpfk
ja tu widzę tylko jedno: + i -

Gość ma się ma
jak się nie ma kasy, to na żarcie 50 zł jak znalazł, może nie na miesiąc, ale kilka dni można przejechać, podstawowa egzystencja, a nie że mam długi, to robię większe, i z czego płacą za net? nie krytykuję, ale niestety - jak życie przyciska, z czegoś zrezygnować należy

Gość ma się ma
inna sprawa - te ponad 130 tysiecy długu nie zrobiło się z dnia na dzień, ani z miesiąca na miesiąc, zapewne trwało to dłużej. Pytam - jakim cudem ktoś tyle zwleka widząc, że toczy się po równi pochyłej? Trzeba było iść do gminy i powiedzieć w czym sprawa, zamienić w porę mieszkanie za długi, tak ludzie robią. Nie mądrzę się, znam takie przypadki z autopsji, gdzie ludzie dogadywali się między sobą, ktoś spłaca długi i wprowadza się na jego mieszkanie, a dłużnik dostaje socjal i zapomogi.

Gość ma się ma
I co z tego, że ojciec ma was w dupie? Alimenty czasem na dorosłe dzieci też się należą, jak ty pracujesz, to może na siostrę????