Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotaż myśliwski

wkurzajacy lans;/

Polecane posty

Gość pilotaż myśliwski

mam konto na fb, glownie po to by kontaktowac sie ze znajomymi albo sledzic ciekawsze strony lub watki zakladane na tym portalu. jednak niezmiernie irytuja mnie osoby (wiem, to moja bardzo subiektywna opinia), ktore uwazaja, ze jak wylansuja sie zdjeciami z imprez w fajnych ciuchach , oczywiscie markowych, beda lepiej postrzegane i bardziej lubiane. dokladniej chodzi mi o jedna znajoma. na codzien ja lubie, jest okej, jest zwyczajnie sympatyczna, ale mam dosc ogladania jej dodawanych fotek z KAZDEJ okazji ktora pojawi sie w jej zyciu i nie jest to chyba tylko zjedzenie sniadania ( a nie, sorki, jak upiekla ciasto tez je wrzucila na fb) czy zalatwienie sie w kiblu!!! dodawanie zdjec z pracy, spacerow, kazdej wycieczki, spotkania, wesela, imprezy clubbingowej albo widoku z balkonu bo "cos sie dzieje i sie pochwale" nie jest fajne :/ wystarczylo ze kupila podrobke tak popularnych teraz Ray Banow i oczywiscie niby sesja ze spacerku ale oczywiscie okulary na pierwsym PLANIE, zeby kazdy widzial ze ona ma okulary za "kilkaset zlotych" . nie wiem dlaczego mnie tak to irytuje. tez mam mnostwo drogich rzeczy wiec to nie zazdrosc, ale do glowy mi sie przyjdzie "wystawiac sie" z nimi na pokaz na spolecznosciowce! czy to zwykla pusta proznosc czlowiecza? czy tez macie takich znajomych?? czy jestem odosobniona w takich spostrzezeniach?

Gość pilotaż myśliwski
a nocami, gdy nikt nie widzi, chodze po kontenerach na smieci i szukam folii babelkowej, by pozniej cale dnie oddawac sie pykaniu :O🖐️

Gość pilotaż myśliwski
jezdem gubiom gurwom :classic_cool:

Gość pilotaż myśliwski
dobija mnie grzybica odbytu :O

hehe no mnie trochę rażą zdjęcia takie z zagranicznych wyjazdów... pod palmami, na wielbłądach a nawet w basenie z drinkami (oczywiście płeć męska w towarzystwie młodych dziewczyn) :) Nie zazdroszczę, tylko mnie to po prostu śmieszy :)

Gość werftft565dfe
nie jestes odosobniona, ja nie mam konta, wiec teorytycznie nie istnieje co mnie cieszy

Gość spoko loko
Ja nawet nie wiem, o jakiej firmie Ty mówisz? :O Nie znam się na "markowych" rzeczach bo nigdy takich nie miałam. Mnie wkurza za to dodawanie zdjęć z kazdego wyjazdu, z każdego koncertu i innego "wydarzenia". Moja kolezanka tak robi.

Gość pilotaż myśliwski
stolce spożywam wyłącznie w ukryciu :classic_cool:

Gość pilotaż myśliwski
no wlasnie o tym mowie, jak tylko "cos" sie wydarzy w danym dniu, co jest inne od powtarzalnych czynnosci, jest opisywane statusem lub zdjeciem na tablicy fb. no, niewazna firma okularow, akurat ja znam bo takie mam, ale tylko to byl przyklad wlasnie. ja nie wiem, co taka osoba zrobilaby jakby facebook czy nk zniknelo...dramat chyba ! nie ma jak sie lansowac!! nikt nie zobaczy, gdzie bylam, procz kilku znajomych, a nie 400stu!:/

Gość pilotaż myśliwski
śmierdzę ptactwem leśnym

Gość werftft565dfe
a mnie w ogole wkurza, nawet jak ktos ma tylko jedne zdjecie, i co? i jajco