Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiująca na razie

jaką macie prace? jak pracują przeciętni ludzie?

Polecane posty

Gość studiująca na razie

możecie na pomarańczowo jak nie chcecie ujawniać się, Wy albo gdzie pracują Wasi partnerzy i nie chodzi mi o pisanie że np. w banku (gdzie można być i ochroniarzem i w księgowości itp) ale konkretnie. bo odnosze wrażenie, że wszędzie niby (tv, fora różne itp) ludzie pracują na jakiś stanowiskach, oczywiście w gajerkach, kobiety to kobiety sukcesu, opowiada się o branżach w jakich pracują i te słowa pięknie brzmią a tak wokół mnie...nauczyciele, drobni urzędnicy, ochroniarze, sprzedawcy, właściciele małych firm ( i sami w nich zapieprzający równocześnie), dostawcy/kurierzy itp jakoś niewielu widzę tych ludzi sukcesu jestem ciut rozpieszczona, w domu też wtryniano mi co jest prestiżowe i przez to mam chyba za wysokie wymagania co do pracy

Gość panna marianna
Tlumacz, prestizowe to nie jest ale na chlebek daje.

Gość czy to mozliwe ze
pracuję na dziale jakości w firmie volkswagen - takie typowe 8 godzin za biurkiem...

w gabinecie weterynaryjnym jako technik i laborantka, marny grosz, ale to praca którą lubię + na uczelni na razie jako asystent, zobaczymy co będzie po obronie, może mnie zostawią, jak na razie jakiś grosz z tego wpada więc mam za co życ

Gość Mekongo italiano
Pracuje w kuratorium jako biurwa, praca ciezka i monotonna, brak perspektyw na awans jesli nie jestes zwiazany z zadna partia polityczna.

Gość cmsdmcsd
ja jestem żoną biznesmena, mój mąz ma firme

Gość ja tez w dziale jakosci
jako inzynier i kierownik laboratorium takze w miedzynarodowym koncernie na szczescie nie w branzy automotive ;) na nude za biurkiem nie narzekam i uwielbiam swoja prace :)

Gość bllankka
miałam kiedyś współlokatorke która pracowała w banku, po jakimś czasie wydało sie że ona tam sprząta i roznosi kawe

Gość pulinienkka
ja pracuje w popularnym sklepie odziezowym jako doradca sprzedaży

Gość a może ja...
Jestem kosmetyczką. Praca z ludźmi, z ich ciałem. Bardzo lubię swoją pracę. Wielkich pieniędzy ona nie daje, ale żyję na dobrym poziomie. Najważniejsze jest to, ze robię to, co kocham.

Gość jak wy podostawaliście te prac
e w dziale jakości?

Gość mxkx
a ja pracuje w firmie zajmującej się porządkiem publicznym i rzeczowym jako Specjalista ds. czystości

Gość do paulinnienki
krótko mówiąc sprzedawczyni ciuchow

Gość a gdie takie
doradczynie sa bo mi jakos w sieciowkach nikt nie doradza :D sprzedawca jestes nie wymyslaj ahaha

Gość a gdie takie
mxkx hahahaa yo chyba twoja odpowiedz do paulinki :D hahahahaha

Gość kaffeteRRiANKA
mój mąż pracuje w korporacji na stanowisku Specjalisty ds. Monitoringu i Ochrony Mienia a ja jako Specjalista ds. Opieki nad Małoletnimi i Nieposiadającymi Prawa do Czynności Prawnych

Gość studiująca na razie
"ja pracuje w popularnym sklepie odziezowym jako doradca sprzedaży" szkoda, że nie jako specjalistka ds. żywności w macu-.- czyli no praca jest normalna raczej,na pewno część osób ma lepszą jakąś robotę, ale no raczej nie większość

Gość studiująca na razie
ale naprawdę tak ciężko napisać, ze facet jest ochroniarzem?:O specjalista niby brzmi ładniej?

Gość kaffeteRRiANKA
to był żart :) patrz wyzej post o doradcy sprzedaży :)

Gość redhood girl
wczesniej pracowalam jako kelnerka w 2 roznych restauracjach, pptem w piekarni potem w firmie transportowej a teraz pracuje w firmie reklamowej za granica (marketing) ciagly kontakt z klientem, delegacje fajna sprawa, moj partner jest ochroniarzem. moj tata od zawsze jest kierowca ciezarowym ADR , moja mama jak jeszcze mieszkalismy w pl byla nauczycielka teraz jest kelnerka w cafe'jce w costa strsza siostra jest w pl jest kadrowa w urzedzie skarbowym a jej maz ma firme ogrodzeniowa. mam nadzieje ze znajdziesz prace taka jaka chcesz

Gość firma budowlana?????????
Niestety sam też zapierdalam w niej ,kokosów nie ma ale w miarę się żyje, na razie nie brakuje na nic

Gość a jaaaaaaa
ja jestem kosmetologiem, masażystą i wizażystą. Mam własny biznes, pracuję również przy sesjach zdjęciowych. Szału finansowego nie ma. Zarobki od niskich do średnich.

Gość ksennaaaa
pracuje w dziale personalnym w duzym koncernie, zajmuje sie rekrutacja nowych pracownikow, ale bardziej w zakresie administracyjnym. Nie mieszkam w Polsce

Gość misieczka z laseczka
ja pracuje jako asystentka biura w kancelarii prawnej, marne 1600 na reke

Gość Menel z ławeczki :)
A ja zbieram sobie złom :). Wożę go do punktu skupu i mam na mamrota. I mam też czas na luz :)

Gość marcin84praqe
ja pracuję jako elektronik w firmie produkującej sprzet medyczny. Praca jest na luzie,dosc ciekawa,mozna sobie tez piwko wypic a na swieta wodka z kierownikiem.Zarobki 2800 netto ale mieszkam w Warszawie wiec to raczej nieduzo,dorobilem sie jak dotad fiata a o mieszkaniu samodzielnym chyba moge zapomniec,na wakacje czy narty zimą starczy..Duzym plusem jest pewnosc zatrudnienia,raczej nie martwie sie ze mnie zwolnią.

Gość kokok77777
no to generalnie większość z was ma faja pracę i w miarę nieźle zarabia jak na te czasy

Gość hanka z jogurtem na brodzie
konserwator powierzchni płaskich