Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam91

Zakochałem się, co robić?

Polecane posty

Gość adam91

Sytuacja wygląda następująco, jakiś tydzien temu poznałem pewną dziewczynę na czacie, okazało się, że jest z mojego miasta, no i zaczęliśmy pisać przez fb. Po paru dniach wyciągnąłem od niej numer telefonu, i potrafiliśmy siedzieć po 8-9h na telefonie i rozmawiać. Tematy wgl nam się nie kończą, mamy dokładnie takie same zainteresowania, sluchamy tej samej muzyki i nawet mamy taki sam pomysł na życie. 2 dni temu spotkaliśmy się na kawę i w końcu skończyło się tak, że przesiedzieliśmy znacznie dłużej niż początkowo miało trwać to trwać. Umówiliśmy się na czwartek na kolejnie spotkanie, tym razem mamy wypić po jakimś dobrym szampanie i iść do kina, a następnie na coś do szamy. Ogólnie jestem po przejściach, moja poprzednia kobieta po 12 miesiącach związku zostawiła mnie do jakiegoś łysego fagasa i przez tą sucz waliłem wódę praktycznie dzień w dzień przez 2 miesiące. Nie jestem kobieciarzem, ale nie miałem problemu z seksem przez ten czas, mam dużo koleżanek które są singlami i po uprawialiśmy seks tylko dla zabawy, ale nic większego z tego nie wyszło, bo po prostu nic do nich nie czułem prócz przyjażni. Ale mówię Wam, nigdy czegoś takiego jescze nie czułem, nawet jak byłem z moją ex, znamy się krótko, a czuję jakbyśmy znali się całe życie, nie mogę przestać o niej myśleć, gdy wstaję rano od razu piszemy/rozmawiamy, po prostu zakochałem się po uszy, chciałbym spędzić z nią życie, spłodzić dwójkę szkrabów i zwiedzać świat :) i tu nasuwa się moje pytanie, czy na następnym spotkaniu mogę jej to powiedzieć, czy lepiej poczekać? Nie chciałbym tego za przeproszeniem zjebać, bo wtedy skończyłoby się niestety tak jak ostatnio, a może nawet jeszcze gorzej. Dzięki za wszystkie rady.

Gość no lol 1
powiedz tylko ze bardzo ci na niej zalezy, zalapie ;)

Gość adam91
A lepiej zaczekać, aż wypijemy te szampany czy przed? Bo teoretycznie mamy pic w kinie.

Gość ghfc56
skoro się tak rozumiecie dobrze to powiedz co myślisz :) róznie kobiety odbieraja takie wyznania wczesne,ale chyba przez te wszystkie rozmowy trochę o niej wiesz i możesz przypuszczac jak będzie :) moim zdaniem powiedź :) mój mąż także wczesnie wyznał mi swoje uczucia i byłam szczęśliwa :)

Gość adam91
A gdybym powiedział, nie dosłownie, że ją kocham tylko coś w stylu "Asiu, wiesz co Ci powiem? Chyba się w tobie zauroczyłem" byłoby okej?

Gość no lol 1
jak dla mnie to najlepiej w trakcie picia, a jeszcze lepiej wg mnie spontanicznie, jak wyczujesz ta chwile

Gość no lol 1
mysle ze bedzie ok :) a moze cos w stylu 'czesto o tobie mysle', 'nie ma dnia/godziny/minuty/sekundy bym nie myslal o tobie czy cos

Gość adam91
Poczekam lepiej, aż się ten film skończy i wyciągnę ją jeszcze do parku na jakieś piwo, bo trochę śmiesznie by było dostać, odpukać, kosza w kinie :P

Gość adam91
Ej, a jakbym spytał się po prostu, czy mamy szansę być razem, brzmiałoby lepiej?

Gość nimrod
nie wyznawaj jej tak miłość!!!!! nie tak szybko, poznaj ją troche bo może się wystraszyć!!!!!