Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrtj4e

wyglada na to ze zstane stara panna-zerowe powodzenie

Polecane posty

Gość uui7
prawie wszystkie kafeterianki tak mają;)

Gość hrtj4e
co robic? mam 26 lat

Gość dżejson
Jak nie podoba ci się coś w wyglądzie to to zmień.

Gość hrtj4e
brzydka nie jestem ale mam 63 kilo oprzy 165-moze to to?

Gość dżejson
Jeśli ci to nie pasuję to schudnij. Rower, basen, jakieś fitnes itp. Nie ma łatwo ale dla własnego samopoczucia warto. Kiedyś u mnie w szkole była brzydka gruba laska jak wróciła po wakacjach to miała ekstra figurę. Co prawda twarzy nie zmieniła ale i tak wyglądała o niebo lepiej niż przedtem. Naprawdę była zgrabna po wakacjach.

Gość rtjgnhtynj
ja mam 65 kg przy 169 i nie uwazam ze to duzo. poza tym co waga ma do powodzenia, ile chodzi sparowanych 'grubasków' , moze Twoj charakter?

Gość Faceci sa prosci
Zadbaj o siebie i stara panna nie bedziesz ;)

Gość Esma15000
przykre to , ale byle jaki facet to tez nie życie

Gość dżejson
Ja osobiście wole takie bardziej kobiece kształty. Zdecydowanie :D

Gość hrtj4e
NIE Jestem moze chuda ale i nie gruba mam duzy biust rozmiar D i pupe czy serio mam chudnac zeby ktos mnie zecchcial?

Gość Sztefan
Możesz spróbować schudnąć. Albo pokaż fotę i obczaimy co z tobą nie tak.

Gość dżejson
Masz schudnąć dla własnego dobrego samopoczucia. Jeśli teraz czujesz się dobrze to ok. A to że nie masz teraz nikogo to nie znaczy że nie bedziesz już mieć. Jednemu się spodobasz inne,u nie.

Gość AKmam47
przez kilka lat istnienia kafeterii przewinęło się tu sporo laseczek z różnym wyglądem, były szczupłe jak 'deska' , były paszteciary i każda tu marudziła i płakała , że do końca życia będą same i samotne i nagle zniknęły, jak sądzisz dlaczego ?

Gość Sztefan
Bo zrozumieli, że nie ma dla nich ratunku

Ja tez bede stara panną, ale z wyboru ,i mojej swiadomej decyzji.Nigdy z żadnym facetem sie nie związe, i o milosci nie ma mowy.Mur nie do przebicia.

Gość dżejson
koobra>> pożyjemy zobaczymy

Gość Sztefan
Kobra tak sobie tłumacz

Gość kkkkjkkkjkj
Pewnie coś z tobą nie tak, może masz stomię i śmierdzisz kałem albo przetokę z odbytu do mózgu i masz gówno we łbie :classic_cool:

Mma pewne przezycia,wyciagnelam wnioski i wiem ze bede trzymam wielki dystans jak to robie Moja matka co rusz mi dogryza że żadnycyh kolegow nie zapraszam na kawe, że trzymam sie na uboczu,ze na dyskoteki nie chodze, na parapetowy tez nie, ale wole życ zgodnie z wlasną wola niz zmuszac sie do czegos i udawac ,klamywac ze kogos kocham. To nie lezy w mojej naturze

Gość Sztefan
Koobra- A ile ty masz lat, 16?

Gość Ja dbam o siebie i?
Jestem sama...Od paru lat a mam prawie 25lat... każdy facet ma w dupie moje wartości:/Chuje:(

I coz z tego czy ma sie 16 czy 36 ? Mozesz miec nawe 56 lat i poprstu przykrych sytuacji nie miec okazji poznac na wlasnej skorze . Blokada ,dystan i ozieblosc czasami tkwią w psychice, i wcale nie chcę tego zminic bo tak mi wygodniej,wiec postanowilam ze stara panną na wlasne zyczenie zostane Moze tego bede żałowac, moze i nie,(choc watpie czy zalowac bede)ale to ma byc moja decyzja a nie nacisk kogos, bo ktos ma takie widzimisie.To nie Islam ze nie mam prawa glosu

Gość Sztefan
Jak to co z tego. Nie ma w ogóle porównania. Bo to trochę śmieszni brzmi jak 16 latka mówi, że zostanie starą panną.

Gość Sztefan
I jakie możesz mieć przykre doświadczenia w tym wieku

No nie bede tutaj pisac konkretny przyklad ,bo moja matka niekiedy na kafe przesiaduje.Nikt mnie nie zgwałcił nigdy,że mam taka wole by nie wiązac sie z mezczyznami, heteroseksualna rowniez jestem, ale przraza mnie to co sie dzieje w związkach, jak siebie traktują, jak do siebie sie odnoszą(wiekszosci,nie wszystkie, lecz zdecydowana wiekszosc)i nie chce tego przechodzic, nie na moje nerwy Wole byc z wlasnego wyboru stara zrupieciałą panną, niz być męzatką/konkubiną z spierdoloną psychika i być poniewierana jhak wiekszosci kobiet przez swoich facetów

Gość Sztefan
Poniewierają je bo same są spierdolone. Wybierały sobie niewłaściwego partnera. Albo dlatego, że bocian przyniósł im dzidziusia albo że wiedzą że sobie nie poradzą w życiu i już są obsrane i zaczynają już w wieku 18 lat myśleć kogo by tu złapać.

Gość Sztefan
Ty nie masz takkiego ciśnienia i myślę, że sobie poradzisz.