Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KetOna

Menu na 18-stkę.

Polecane posty

Gość KetOna

Słuchajcie, moja siostra robi w sobotę osiemnastkę. Będzie na niej około 9 osób, bo zaprasza tylko najbliższych przyjaciół/znajomych/chłopaka. Ja mam zrobić jej jakieś potrawy. Niby mam kilka przepisów, ale nie chcę, żeby wszystko było jakby z innej parafii. Tzn., nie będzie najlepiej jak pomieszam kilka kuchni. Nie wliczam w to obiadu, bo osiemnastka raczej będzie trwać całą noc niż od południa jakoś. Co proponujecie? Może ewentualnie coś na śniadanie, bo nie wiem czy zostaną na noc czy jak. A i może to dziwnie zabrzmi, ale mam 16 lat, a ponieważ nikt nie podjął się wyzwania (tymbardziej, że znam zdolności kulinarskie mojej mamy) wypadło na mnie. Ale tak, umiem robić takie rzeczy (jestem na takim kierunku jeśli chodzi o szkołę). Bo chciałabym konkretne odpowiedzi, nie takie, że wyjedziecie z czymś mega trudnym. A! Dodam też, że rzeczy z piekarnika odpadają, bo jakby mi trochę nawalił mój piekarnik :/ ciastami zajmie się jej chłopak. Jeżeli podacie swoje własne potrawy to oczywiście poproszę o przepisy i sposób przygotowania, jeżeli jest to konieczne. Z góry bardzo Wam dziękuję! : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować