Gość KetOna Napisano Październik 2, 2012 Słuchajcie, moja siostra robi w sobotę osiemnastkę. Będzie na niej około 9 osób, bo zaprasza tylko najbliższych przyjaciół/znajomych/chłopaka. Ja mam zrobić jej jakieś potrawy. Niby mam kilka przepisów, ale nie chcę, żeby wszystko było jakby z innej parafii. Tzn., nie będzie najlepiej jak pomieszam kilka kuchni. Nie wliczam w to obiadu, bo osiemnastka raczej będzie trwać całą noc niż od południa jakoś. Co proponujecie? Może ewentualnie coś na śniadanie, bo nie wiem czy zostaną na noc czy jak. A i może to dziwnie zabrzmi, ale mam 16 lat, a ponieważ nikt nie podjął się wyzwania (tymbardziej, że znam zdolności kulinarskie mojej mamy) wypadło na mnie. Ale tak, umiem robić takie rzeczy (jestem na takim kierunku jeśli chodzi o szkołę). Bo chciałabym konkretne odpowiedzi, nie takie, że wyjedziecie z czymś mega trudnym. A! Dodam też, że rzeczy z piekarnika odpadają, bo jakby mi trochę nawalił mój piekarnik :/ ciastami zajmie się jej chłopak. Jeżeli podacie swoje własne potrawy to oczywiście poproszę o przepisy i sposób przygotowania, jeżeli jest to konieczne. Z góry bardzo Wam dziękuję! : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach