Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krak_tak_tak

Gdzie jest Rhovannion?

Polecane posty

Gość krak_tak_tak

No właśnie, gdzie ona się podziała? Czyli wygląda na to, że te całe jej historie faktycznie były ściemą? (zdjęcia itd.) A już chciałam za nią trzymać kciuki, żeby jej się zła karta odwróciła :/

Gość knvf
na tym forum same zjeby są, tworza projekty pacany chorzy umyslowo, tez myslalam ze ona jest normalna ale widac komus sie musi naprawde bardzo nudzic.konieczna obserwacja psychiatryczna..

Gość krak_tak_tak
Levviatan - był tu taki wątek - "czy ktoś ma zdjęcia Rhovannion?" czy coś w tym stylu i na nim się okazało, że te wszystkie zdjęcia, które ona kiedyś tu zamieściła (i na których swoją drogą wyglądała całkiem ładnie) były też zamieszczone u jakiejś laski na maxmodels, więc to raczej chyba jednak nie były zdjęcia Rhovannion (no chyba, że ona je sama wkleiła na maxodels, ale to już by trochę dziwne było :P)

Gość knvf
pozatym byly tam zdjecia z roznych sesji a ona mowila,ze te kilka zdjec to prezent urodzinowy od przyjaciela itp. wiec to projekt

Gość p89p
na maxmodels zdjęcia mogła sama umieścić, ale chodziło o to, że pisała też pod nickiem Kemma i udawała szczęśliwą mężatkę, a pod Rhovannion brzydką dziewice :p

Gość jggdfdgfd
poczytajcie lepiej wpisy Heloiza999, na moje to znowu pisze Rhovannion tyle że pod innym nickiem

Gość ljhsbbshbshshsvddd
Rhovanion to byla jakas psycholka, ktora tworzyla na kafe 2 osobowosci pod 2 roznymi nickami I TO JA JA ZDEMASKOWALAM jak wpadla na topiku o starych pannach jako Kemma🖐️

Gość Wielka Olga
to ja ją zdemaskowałam!! ja !!!!!!!