Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perkypeach

Czy powiedzieć co czuje?!

Polecane posty

Gość perkypeach

3 miesiące temu poznałam chłopaka,zaczęliśmy pisać ze sobą na czacie i bardzo dobrze się nam rozmawiało,on zaproponował mi związek bez zobowiązań,nie byłam pewna czy się zgadzać,ale postanowiłam spróbować. Zaczęło mi na nim zależeć,ale z tego co mówił on nie chciał nic poważnego. Po pewnym czasie spotkaliśmy się i było wszystko w porządku,bardzo go polubiłam i teraz w głębi mam taką nadzieję,że będzie chciał czegoś więcej,niestety minęło już trochę czasu,a on nic. Nie chcę zostać wykorzystana chociaż on wydaję się porządnym chłopakiem,boję powiedzieć się mu,że coś czuje,bo boję się,że mnie wyśmieje i zakończy znajomość. Co robić? Chcę normalnego związku,nie wiem co on czuję...

Gość rozwódkaaaaa
przykro mi dziecinko, on nie chce związku = ma w dupie twoje potrzeby jest zwyczajnie kulturalny a kobiety jak zwykle zakochuja sie w gościu, z którym sie przespały... kupił ci kwiaty? zaprosił do rodziny?

Gość rozwódkaaaaa
proponuje zająć się szkołą/pracą/kasą on zwyczajnie zwaniakuje jest chytrym skąpym snobem zakochanym wyłącznie w sobie i do tego ze wzajemnością. Jak się ogarniesz sama ze sobą to faceci będą się o ciebie bili. Spoko.