Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obsiersciona pancia kota

co myslicie jak widzicie osoby w obsierscionym ubraniu?

Polecane posty

Gość obsiersciona pancia kota
azealia te z ikei sa nawet niezle rolki

Gość od razu ich lubię
na pewno bardziej, niz siersc wlasnego psa brzydzi mnie dotykanie w miescie poreczy, klamek, wozkow w sklepach. Szczegolnie rekawiczki po czyms takim sa obrzydliwe w zasadzie trzeba je traktowac jednorazowo.

Gość od razu ich lubię
ale dzieki temu,ze moj pies ma ciemną siersc a ja jasne kafle w lazience i kuchni, myje je czesciej, niz kto inny

Gość azealia
obsierściona pancia kota- u mnie niestety ikei nie ma :( dopiero w planach budowa ;) rolka na pewno jest jakims rozwiazeniem na sierc kota/psa. taki ich urok.

Gość od razu ich lubię
w Jysku sa tanie i dobre walki

Ja na szczescie mam w siersci tylko sportowe ciuchy czy tez takie w ktorych wychodze do sklepu lub na spacer. Do pracy nie moge sobie pozwolic sie obsierscic:D A mam kota z dlugimi klakami:P i psa ale z krotka sierscia. Pies obecnie sie zaczal lenic wiec siersc jest w domu wszedzie mimo, ze szczotkuja ja raz dziennie. Kot juz sie nie leni na szczescie wiec mam spokoj. Ja jak widze ze mam sporo siersci na ubraniu to rpzejezdzam taka maszynka co zbiera siersc (nie wiem ja sie nazywa) ale nie niszczy ubrania. A jesli chodzi o innych ktorzy maja siersc na ubraniach to w sumie ja nie zwracam na to uwagi:P

Gość azealia
a no i dotykanie kociego futerka nie ma co porownywac z klamkami itp. wiadomo kotek myje futerko kilka razy dziennie. a takie klamki/poręcze i w ogole inne rzeczy ktore dotyka masa ludzi jest pelna zarazkow. nie wiadomo kto tego dotykal i co wczesniej dotykał rękoma.