Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie mezatka

czy uda mi sie zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość prawie mezatka

witam:) moze zaczne od poczatku ;P 13.10 wychodzę za mąż i przed ślubem czekają nas 2 spowiedzi... jedna w ten czwartek druga w piątek dzień przed slubem:) chcemy zaczac starac sie o dzidzusia juz teraz, poniewaz ja studiuje zaocznie (magisterka) a moj przyszly caly tydzien pracuje na wyjazdach i wraca na weekendy do domu... czyli teraz bedziemy widywali sie co 2 tyg tylko na weekend... (tak bedzie niestety do do konca tego roku) ostatnią miesiaczke mialam od 31.09 a moje cykle trwaja zwykle26-2 dni... czy jesli kochalibysmy sie z narzeczonym w srode to jest mozliwosc zaplodnienia?

Gość ale glupota
skoncz studia i zarob na dziecko

Gość interesujacy
jest ten wpis o spowiedzi. A co to ma do ewentualnego poczecia? No chyba, ze chcesz byc bez grzechu

Gość fj;ajfajf;ajf;ajf;a
www.kalkulatorowulacji.pl :o

Gość po spowiedzi
będzie się modlić o niepokalane poczęcie :D

Gość prawie mezatka
jest to 4 dzien tylko przeczytalam na roznych stronkach, ze plemniki w pochwie moga zyc nawet 10 dni.. jestem ciekawa czy jest to realne... co do spowiedzi to po pierwszej chce juz byc czysta i do drugiej nie miec takich grzechów ;P co do skończenia studiów w tym roku wlasnie je koncze a prace MAMY stała wiec bieda nam nie grozi :) z reszta 30 lat to juz pora na dzidzi :P

Gość interesujacy
no kochana to w takim razie sex dopiero po slubie.