Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnicaasica

zazdrościcie innym że mają lepiej

Polecane posty

Gość zazdrośnicaasica

zazdrościcie innym że maja lepiej lżej i więcej od Was?

Gość zazdrośnicaasica
bo ja teraz komuś bardzo zazdroszcze i nie umiem sobie z tym za bardzo poradzić

Gość bzdety niektórych
Zależy co kto rozumie pod pojęciem " lepiej". Każdy ma jakieś priorytety i dla jednego owe lepiej będzie to, że ma dom, auto, kasę, pracę itp. dla innego : lepiej " będzie znaczyło, że jest inteligentny, wykształcony, lubiany, zdrowy i szczęśliwy. Wszystko zależy od tego, co kto jak postrzega i co dla kogo ma jakąś istotną wartość. Ogólnie nikomu niczego nie zazdroszczę. Dla mnie "Lepiej" znaczy zupełnie coś innego niż dla 1000 innych osób.

Gość GretaBarbo
ja niestety tak. Nienawidzę tego w sobie, ale to uczucie samo się pojawia i nie potrafię go zwalczyć

Gość a może może może
Ja jestem optymistką i nawet jeśli widzę, że komuś powodzi się lepiej to potrafię szybko sobie zrekompensować chwilowy fatalny nastrój. Nie zazdroszcze, ale czasem wnerwia mnie, że niektorzy latają do ciepłych krajów 2 razy w roku na wczasy i to wtedy, kiedy u nas zimno, ale takie życie.

Gość a ja mam wąkie
Niech sobie mają, ja mam swój szczęśliwy świat. Nikomu nie zazdroszczę i nie chce, żeby ktoś mi czegokolwiek zazdrościł.

Gość zazdrośnicaasica
bzdety niektóry mądrze napisane ale ja zazdroszczę bo ani domu mieszkania meldunku dlugi wynajete mieszkanie zero prespektyw na rzyszlosc zero pomocy od innych nie mam matki ojca babci dziadka takie samotne zycie