Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona powalona

Co ja robię ?

Polecane posty

Gość ona powalona

Pomocy !

Gość ona powalona
Dzisiaj mój szef złapał mnie na tym jak zerknęłam na jego rozporek ! Boże ale wstyd, 3 dni wcześniej on dyktował co mam zrobić a ja jego złapałam na tym jak patrzy na moją c.... byłam w spodniach Co robić ? Nie śmiecie się to zaczyna być uciążliwe.

Gość no cóż jesień a może jednak
wiosna :)

Gość ona powalona
Do Pan 69 Będę mieć jak czegoś z Tym nie zrobię myslisz, że to jest przyjemne, wcale tego nie chce !

Gość kolegastalin
chyba nas natura obdarzyła w popęd seksualny a jego nie da się przyjąć do pracy i mu zadania wydawać

Gość ona powalona
Kolego Stalinie popęd seksualny niech go szlak trafi, wychowali nas w przekonaniu, ze wierność ze miłośę, ze dzieci, a tu masz przychodzi 40 mąż woli piwo niż ciebie a ty się miotasz w sobie jak młynie. Wiec niech na ten popęd znajda jakieś lekarstwo na receptę bo ja go mam dość.

Jednak nadal nie rozumiem, gdzie jest problem? Mozesz mi to wyjasnic, moze ktos mi to wyjasni? Zadnych czynow sprosnych nie bylo, prawda? No chyba ze jestes zakonnica a Twoj szef to ksiadz;)

Gość ona powalona
Problem jest w niemocy, a co za tym idzie w ciągłym myśleniu o tym rozumiesz, czy ja gadam od rzeczy, mam nadzieje ze są tu ludzie dorośli. facet jest szefem ja pracownikiem mnie nie wolno nic mu powiedzieć a jemu mi na ten temat, a mnie chce rozwalić bo chyba to nie jest normalne by oko samo na rosporek leciało To jesy czym spowodowane. Panowie i tu pytanie do Was czy Wy wyczuwacie to, ze kobicie brak ?

Jestem calkowicie dorosly, ale wydaje mi sie, ze dziwnie sie zachowujes (tzn teraz) spojrzalas facetowi (szefowi) na rozporek. Normalna sprawa a Ty ja nadmuchujesz do rangi tragedii. Nie wiem jak u Ciebie wygladalo zycie, seks dopiero po slubie i po ciemku? Nic co ludzkie nie jest nam obce:)

Gość ona powalona
Pan 69 czyli nic sie nie stało :)

Rozumiem, ze to bylo ironicznie:) Jesli to jest dla Ciebie problem to po prostu sie kontroluj. Jestes kobieta, on facetem, fakt Twoim szefem ale qrcze nie rob tragedii:) Nie mysl o tym bo sama sie nakrecasz.

Gość ona powalona
Do Pan 69 masz rację, wszystko to jest beznadzijne. W pracy powinniśmy byc zajęci nią, ale czasem sie zwyczajnie nie da. :(