Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnebiona

Jak mu o tym powiedziec?

Polecane posty

Gość Przygnebiona

Jak powiedziec mezowi ze podczas naszego seksu nic nie czuje, nie chodzi tutaj ze ma malego tylko nawet jak robi minetke, czy paluszkami to nic nie czuje. Nawet jak pociera mnie o moja myszke... Boje sie ze to ze mna jest cos nie tak, ale jak mu to powiedziec zeby go nie urazic... Z gory dziekuje za odpowiedzi...

Gość Ciekawski,.,
Powiedz mu wprost dokładnie tak jak napisałaś:)

Gość Ewelcia7676
Ale jak nic nie czujesz, okresl dokladnie? Nie czujesz przyjemnosci czy jak? Moze to twoja psychika jest przeszkoda?

Gość Przygnebiona
Dziekuje, ze w koncu ktos bierze to na serio... To sie zaczelo kilka miesiecy temu... Na poczatku wszystko bylo idealnie dotknal mnie a ja juz odlatywalam, ale teraz juz nie mam pojecia... To jest moj pierwszy i jedyny partner seksualny. Nie wiem co sie dzieje. Tabletek antykoncepcyjnych nie biore, prezerwatyw tez nie uzywamy... Boje mu sie powiedziec zeby nie pomyslal ze to jego wina... Nawet nie czuje wibratora... Uwielbiam albo uwielbialam kochac sie analnie ale teraz nawet tam nic nie czuje jak jest we mnie, jak mnie dotyka, czy jak caluje... Kompletnie nic... ostatnio podczas stosunku prawie sie poplakalam. Ju naprawde nie wiem co robic.

Gość to jak wy
sie zabezpieczacie?

Gość Przygnebiona
Powoli trace ochote na seks... Czasami mam ochote zrobic awanture, ale On biedny przeciez nie jest niczemu winny... Czasami jestem taka napalona, mam taka ochote na seks ale jak tylko zaczynamy to mi sie odechciewa, bo nawet nie czuje, nie wiem kiedy jego palec jest w srodku...

Gość Przygnebiona
Nie zabezpieczamy sie.

Gość nie podpisze sie
rozepchałaś sie jak panienka na godziny i tyle. do forum erotyczne a nie gabinet lekarski :O niech ci sadzi walek to moze cos poczujesz.

Gość Przygnebiona
Sory ten komentarz nie jest moj. Ktos ma wielka frajde widze...

Jak to nic nie czujesz? Nie czujesz podniecenia czy NIC nie czujesz? Nie jestes wilgotna? Przeciez to przeszkadzalo by podczas seksu a Twoj facet na pewno by widzial.

Gość Przygnebiona
To jest moj jedyny mezczyzna!!! I nie chodzi tylko o to ze nie czuje nic jak jest we mnie tylko nawet na "zewnatrz" jak dotyka to nie czuje!!!

Gość Pesymistyczna
Najlepiej udać się do seksuologa. Wybacz ale chcąc nie chcąc przypomniał mi się brzydki żart , który opowiadał mi kolega nie pamiętam go dokładnie ale było coś takiego że facet chciał zrobić dobrze , wkłada jeden palec ...ona nic , dwa palce nic... trzy palce chyba też jeszcze nic , cztery a ona ufff... ;d Puenty nie trzeba chyba wyjaśniać.

Gość Pesymistyczna
A może już go nie kochasz i dlatego jesteś taka oziębła uczuciowo w stosunku do niego? Seks bez miłości jest do d*py.

Gość Przygnebiona
Pan_69 Jestem podniecona, mokra i nie umiem sie doczekac, ale jak zaczynamy to ja nawet nie czuje kiedy on mnie dotknie tam na dole, jak wsadzi palec to tez nie wiem kiedy... Az w koncu cala moja ochota mija... Bo czekam czekam On biedny sie gimnastykuje bo mysli ze sprawia mi przyjemnosc a ja nic nie czuje... Zadnego dotyku, pocalunku, nic...

Gość Wacław Wspaniały
Idź do seksuologa...od taki spraw on jest w morde jeża!!!!! Swoją drogą jakbys trafiła na mojego drąga to aż by Ci para uszami poszła :-D

Gość Przygnebiona
Pesymistyczna Kocham go bardzo, chce sie z nim kochac byc blisko ale nic nie czuje. Mowiac na zewnatrz mam na mysle ze gdy nie wklada palca do srodka tylko po mojej muszelce zaczyna i jedzie w dol to tez nic nie czuje... Jestem juz kompletnie zalamana. Mam dopiero 23 lata a tu cos takiego...

Probowalas sama sie zabawiac? Jesli nie, sprobuj to da Ciodpowiedz na kilka pytan.

Gość Przygnebiona
Ah wiecie co, myslalam ze mozna tutaj uzyskac jakas porade, ktos moze powie cos madrego, ale ja widze ze tutaj to wiekszosc bezmogowcow ktorzy w du.pie byli gow.no widzieli i tyle. Dziekuje tym ktorzy nie kpia z mojego problemu i powiedzieli cos madrego. Dobrej nocy zycze!