Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro mam urodziny

Jutro mam 18

Polecane posty

Gość Jutro mam urodziny

No i? Wlasnie i nic.

Gość to do ciebie moj piekny
nie wyprawiasz?:)

Gość ...???...???...
rob impreze.. ;P wszyscy z kafe wpadniemy ;P

Gość to do ciebie moj piekny
czemu?:(

Gość Jutro mam urodziny
Nie tak sobie ten dzien kiedys wyobrazalam... Az mi smutno. Imprezy nie organizowalam, bo sama nie chodze i po co mialabym robic?

Gość ...???...???...
ale to ze jak, nikt cie nie zaprasza? no to wlasnie powinnas zrobic, zaprosic znajomych zeby zobaczyli ze jestes spoko :)

Gość Jutro mam urodziny
Czasem moze i zapraszaja ale nie chodze. Nie jestem zbyt imprezowa, wole isc o normalnej porze spac i sie wyspac.

Gość ...???...???...
szkoda.. wiesz zycie sie ma jedno, trzeba korzystac, zeby na starosc nie zalowac ze czegos tam sie nie zrobilo :)

Gość Jutro mam urodziny
Tyle ze to nie jest moja mentalnosc. Lubie isc do kina, posmiac sie ze znajomymi czy cos. Z reszta te imprezy to tragedia.. Wszystko zarzygane, brudne a towarzystwo upite po godzinie.

Gość gddsds
jestem taka sama jak Ty. tez tak nie lubie. dlatego nigdy nie zapraszalam nikogo na swoje uroddziny :) a juz wgl spodobao mi sie to jak mowilam o tym spaniu :P tez bym tak napisala. ale wszystkiego naj 🌼 ja mam za tydzien w ten pon co bedzie, ale 20-tkę juz. pzyjdzie tylko chlopak i babacia, no i rodzice oczywiscie.

Gość Jutro mam urodziny
A juz myslalam, ze tylko ze mnie jakis dziwolag co nie wyprawia urodzin. No tak u mnie tez bedzie chlopak i jakis mini zjazd rodzinki, ale tego nie zaliczam pod takie wyprawianie imprezy. Najgorsze jest to, ze cale zycie czeka sie na ten dzien, a jak juz sie zbliza to phii to nic wielkiego, dzien jak dzien. Lekki szok:)

Gość monalisa.
dziewczyno, trzeba było chociaż swoich najlepszych znajomych na jakąś pizze wziąć i posiedzieć razem, pogadać, pośmiać się jak nie lubisz imprez. Ja miałam wyprawianą osiemnastkę, byli moi znajomi, przyjaciele i bylo naprawdę super :) nie zapomnę nigdy tego dnia

Gość ...???...???...
ee tam dziwoląg.. poprostu kazdy woli co innego i nie ma co kogos obrazac ze taki czy taki.. wszystko jest dla ludzi :)

Gość Jutro mam urodziny
W tym rzecz, ze osoba z ktora dogaduje sie w 100% to moj chlopak. Reszta to moze byc, moze jej nie byc. Kontakt i zaufanie ograniczone, relacje normalne bez jakis wiekszych wow. Czemu nikt nie rozumie, ze dla mnie zabranie znajomych gdzies to zadne fajne cos. Zabranie kogos z kim mam jakies poprawne relacje w szkole i stawiac kilku osobom obiad - ok spoko, ale inni tego nie robia. A jak robia impreze to z alkoholem, ktory trzeba przyniesc... Nie musze nikomu nic udowadniac. Wolalabym wyjechac gdzies i wypoczac, albo zrobic cos z moim czego nigdy nie zrobilam - pomyslow brak :) tylko ze szkola, wypadaja w srode i wszystko takie wyszlo nijakie.

Gość Jutro mam urodziny
No widzisz. Ja nie mam przyjaciol. Jedynym moim przyjacielem to moj chlopak. To ze mam dwie czy cztery lepsze szkolne kolezanki nie znaczy, ze laczy mnie z nimi niewiadomo co i chce z nimi celebrowac urodziny.

Gość monalisa.
zawsze mozna przesunąć na najbliższy weekend, każdy tak wyprawia osiemnastki, więc jakiś wyjazd/coś specjalnego też mozna. i chociaż chłopaka masz, z którym się dogadujesz, więc to już dużo i w takim razie masz szczęście, że to z nim spędzisz ten dzień

Gość Jutro mam urodziny
Wlasnie w tym rzecz - najblizszy weekend rodzinka, a potem to juz tak po ptakach. W ogole wychodze z zalozenia, ze urodziny sie obchodzi w dniu, a nie x dni po. A jutro to co tu mozna wymyslic? Szkola, uczelnia, na drugi dzien to samo. Dupa:P planowalam egzamin zdawac w urodziny, ale nie wyszlo:(