pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 muszę pogadać tutaj faaak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 aha czyli jak nikt w temacie się nie wypowiada to się go nie kasuje? no sprytnie to wymyślił ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Październik 2, 2012 wypowiedzi są zakamuflowane, tak że niby nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
\ 0 Napisano Październik 2, 2012 bo komunikatów się nie kasuje:) może niedługo forum zamieni się w tablicę ogłoszeń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilewenohow Napisano Październik 2, 2012 no mi też telefon od wczorajszego dnia fatalnie działa. nic nie słyszę jak ktoś do mnie dzwoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 o teraz pewnie usunom :D więc na koniec tego topiku powię, że mam koorwa mega problem bo siedzę w pokoju w którym mam kolejne piwo w butelce, ale nie mam go czym otowrzyc i żeby się go napić to muszę zejść na dół a mi się tak nie chce rooszać doopy jak zwykle biednemu wiatr w oczy i... i nie ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilewenohow Napisano Październik 2, 2012 mi też telefon nie działa. nic nie słyszę jak ktoś do mnie dzwoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 \ } helą kiti, walę kity c'nie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 \ } helą kiti, walę kity c'nie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Październik 2, 2012 jest po 22 usuną dopiero rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 a skąd Ty wiesz co robi modka po 22? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
\ 0 Napisano Październik 2, 2012 mylisz się. magiczna granica to zazwyczaj 23:15 chyba, że któraś poluje, to nawet o 1 potrafi zaglądnąć ( ale to zazwyczaj w czwartki ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiem na wszystko Napisano Październik 2, 2012 srodkowym palcem ty jebana gimbusiaro pakuj sie bo jutro pierwsza chemia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 czisas :O jak Wy znacie grafiki modek to ja nie wiem czy Wy jesteście prawdziwi czy może po kafe szaleją już jakieś autoboty 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Październik 2, 2012 mogę tylko powiedzieć czego nie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 a i nawet tego nie jesteś pewien na sto procent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Październik 2, 2012 to nie jest niepewność. po prostu jest otwarta na nowe doznania, ale jeszcze troche nieśmiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiem na wszystko Napisano Październik 2, 2012 co to kurwa za gimbaza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 odwróciłeś to sama nie wiem czy na swoją korzyść czy niekorzyść lepiej zostań przy fantazjach z wałem kołdrzanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Październik 2, 2012 tak mówią, a wały kołdrzane to chyba Twoja specjalność, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 ja w wulkanizacji pracuję także wały są mi dobrze znane, ale bardziej te napędowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
\ 0 Napisano Październik 2, 2012 testujesz "erosy"? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Październik 2, 2012 z napędem elektrycznym :D spadam, więc się żegnam żeby nie wyjść na chama ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 nie, ksenonki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskierka247 0 Napisano Październik 2, 2012 mi tam działa wsio niah niah niah a piwo o futrynę drzwi się otwiera tudzież inne kanciki, jak nic lepszego w pobliżu ni ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 hahaha :D ja piertole teraz skumałam jak to zabrzmiało :D ale w sumie nie rozumiem czemu miałbyś wyjść na chama? nie lubisz wibratorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 iskierka} mi też wszystko działa więc se nie myśl a piwo już otwarte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Październik 2, 2012 skąd mam wiedzieć czy lubie jak nigdy nie używałem ale nic nie mówiłem, bo mnie tu już nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 2, 2012 a myślałam, że wyjdziesz na chama ale widać ten cham większy od Ciebie i boisz się na niego wyjść no nic nic, nie martw się wszystko będzie dobrze dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iskierka247 0 Napisano Październik 2, 2012 No się to to namarudziło, nabiedziło.... najęczało....a w sumie se poradziło! zupełnie jak ja! :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach