Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaczegoDlaczegooo

DLACZEGO? DLACZEGO???

Polecane posty

Gość DlaczegoDlaczegooo

Dlaczego! -22 latek -186cm -Normalna budowa -Po studiach zagranicznych -Z kasa -Przyzwoicie wygladajacy -Mowiacy bardzo dobrze w 2 jezykach -Z poczuciem humoru -Z hobby, aspiracjami DOSTAJE CIAGLE kosza od dziewczyn, no DLACZEGO

Gość DlaczegoDlaczegooo
Nie jestem wredny, jestem mily, zawsze chetnie pomoge. Z glowawszystko w porzadku lol

To w takim razie między Tobą a dziewczynami które dały Ci kosza musi być niezgodność charakterów. Widocznie nie spotkałeś tej jedynej. Ale masz dopiero 22 lata tak więc życie przed Tobą i zarazem nadzieja na spotkanie odpowiedniej dziewczyny.

Gość DlaczegoDlaczegooo
Strasznie to dziwnie wychodzi, starszny pech... 1sza obrazila sie z byle powodu 2ga mowila kolezankce ze jej sie podobam a gdy zaprosilem ja na kawe to mnie olala 3cia miala sie umowic ale ciagle jej cos wypadalo

Gość DlaczegoDlaczegooo
troche juz samoocena spadla po tym wszystkim

Gość sBIG simian raticus HHAH 666
Kobiety są teraz mocną wymagające! Nie chcą budowlańca, czy mundurowego, albo mężczyzny pracującego na produkcji! Kryzys się pogłębia i płodzenie dzieci się nieopłaca! Zabraknie rąk do pracy z czasem! Przyrost naturalny spada! System sam się pożera! Antykoncepcja za mocna i seks teraz jest sportem oraz towarem, a nie do płodzenia ludzi! Ciąże z wpadki, rozwody i alimenty. Za długa edukacja i za mało dzieci rodzą zdrowe kobiety! System runie za 30-40 lat! Wielki biznes und naukowcy and politycy nawalili! Już jest za późno! XXI wcale nie będzie taki spokojny! Wszystko jest na powolnym wykończeniu!