Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatatattalalala

co słychać?

Polecane posty

Gość tatatattalalala

Osoba, która zakończyła kontakt raptownie, smsem, teraz po pół roku pisze, czy wszystko u mnie w porządku i co słychać. Nie mam pojecia co odpisać.... zupelna pustka

Gość tatatattalalala
właśnie chciałam napisać coś takiego... przez myśl przeszedł mi również sms " Pytasz jako mój były, przyjaciel, znajomy, nieznajomy?" ale jednak chcialabym napisać coś takiego żeby nie wyjść na zołze, niech nie myśli że coś do niego czuje

Gość tatatattalalala
chyba tak bedzie najlepiej ale jednak korci zeby coś odpisać :(

wyjdziesz na zdesperowana.. bo on sie nie odzywal dlugo a jak tylko napisal to odrazu odpisujesz.. tak bedzie wygladalo jakbys tylko czekala az napisze, nawet jesli tak bylo, to nie musi tego wiedziec ;P

Gość tatatattalalala
ales ty madra piggy,pewnie jestes starą panną i czerpiesz doswiadczenia życiowe z pytania na śniadanie albo kawa czy herbata:-D

nie, mam faceta juz 3 lata.. poprostu znam zycie.. a ty masz pewnie 15 lat i nie wiesz co tzn.szacunek do siebie dziecko

Gość tatatattalalala
mam 16 i pewnie w przeciwieństwie do ciebie nie jestem juz dziewicą

Gość tatatattalalala
kltoś się podszył ... ostatni wpis nie jest mój :O napisał wczoraj o 18 ... jeszcze nie odpisałam... chciałabym napisać dlatego że był to ktos naprawde ważny w moim życiu... nei tylko kochanek ale również przyjaciel... jedyna osoba na świecie która rozumiała bez słów mnie... odszedł bo chyba nie było innego wyjscia.... jedynie bolało w jaki sposób... krótki sms... bez spotkania.... niby mialo byc ale zostalo odwolane niby z braku czasu pozniej widzialam go z nią na miescie... hmm nie winie go ze znalazł kogos bo tak było łatwiej i mi sie z tym pogodzic i jemu... rozstawalismy sie chyba ze 4 razy ale nie potrafilismy tego zrobic... byc razem tez nie moglismy... napewno nie teraz nie na tym etapie mojego zycia i jego również.... życze mu jak najlepiej... kocham go nigdy nie przestane... moglam wtedy walczyc ale są rzeczy wazne i ważniejsze... chciałabym cokolwiek napisać ale nie chcę wyjść właśnie na zdesperowaną ... chciałabym żeby wiedział że nie mam żalu (moze tylko o to, w jaki sposób to zakończył ale to juz teraz nie ważne) że jest ważny dla mnie zawsze juz bedzie... chciałabym nawiązać kontakt ponieważ za dwa miesiace wyjezdzam z kraju nie wiem czy na pare lat czy na zawsze ... nie moge dluzej chodzic w miejsca gdzie bywalismy razem to za bardzo boli ,,,

Gość tatatattalalala
...