Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesiek2012

Są tu kobiety które mogłyby kochać sie codziennie?

Polecane posty

Gość grzesiek2012

Ja to mam pecha,moja żona nie lubi sexu mam tego dosyć! Muszę kogoś znalezć na poważnie bo nie wyrabiam,mam swoje potrzeby. A potem macie problemy dlaczego facet mnie zdradził no kurwa nie nadążam!

a dlaczego to żona musi zrozumieć że Tobie się chce i Ty masz swoje potrzeby a nie odwrotnie? dlaczego Ty nie rozumiesz że żona nie ma aż takich potrzeb i nie dostosujesz się do niej? nie rozumiem...

Gość lkhg0-p
no i c? znajdziesz przyniesiesz HIVa do domu tego chcesz?

Gość grzesiek2012
Ja nie chcę codziennie ale chociaż raz w tygodniu A nie raz na miesiąc do holery!

Gość Taylor z mody na sukces
No to już jest zle musi mieć niskie libido musicie iść do sexuologa a ty na co wpadłeś? tylko zdradzić a nie pomóc?faceci są jebnięci w dekiel.

Gość Ja mam znowu
odwrotny problem z dziewczyną, mi wystarczy raz w tygodniu a ona to by cały czas chciała wystarczy że ją przytulę zacznę całować a już ma mokro i ma ochotę :(, ja nie wyrabiam przy niej.

Grzesiu porozmawiaj z zona, o jej i swoich potrzebach. Brzydze sie facetami ktorzy zdradzaja swoje zony blee poza tym wiedziales chyba co bierzesz zanim powiedziales "tak" ja przez ostatnie 3,5 roku zabawialam sie z moim mezczyzna codziennie po kilka razy razy nawet robilismy wszystko na co tylko on mial ochote lub ja nie moglismy zasnac bez ostrych igraszek. ALE! po 4 latach jestem kompletnie wypalona w zwiazku ktory prawdopodobnie za niedlugo sie rozleci. Nie ma seksu nie ma rozmow nie ma nic!

Gość exit entrance
Ja bym mogła pod warunkiem że to szybkie numerki plus jakas dłuższa zabawa w weekend bo nie lubię tracić czasu na gry wstępne. A mój facet woli walić konia a seks raz na miesiąc. Już nie wspomnę o tym że wielu facetów w jego wieku chciałoby zgrabna 22 latke :p a on mnie olewa.

Gość grzesiek2012
my po ślubie 2 lata wcześniej byliśmy rok,, seks był codziennie a nawet 3 razy dziennie myślałem że tak będzie zawsze,właśnie wydaje mi się ze u niej się wszystko wypaliło:(i to już trwa z 10 miesięcy nigdy nie zdradzałem a teraz mam takie myśli żona tez nikogo nie ma bo jest taka jak ja ale przecież ja myślę o zdradzie więc i ona mogła o tym pomyśleć Nie mam sił jej zaczepiać!

No widzisz a mi by pomoglo gdyby moj mezczyzna porozmawial ze mna szczerze i pokazal mi ze jednak mu zalerzy. Widzi ze sie oddalam ale nic z tym nie robi.Od 3 lat prosze sie o seksowna bielizne w ktorej chcialby mnie zobaczyc. I nic.. Moze Ty kupilbys swojej zonie jakas. ja tez myslalam o tym ze moze powinnam poleciec w inne ramiona. Ale pozniej ze to tylko moja fantazja ale zeby naprawde to zrobic nie ma mowy. Czulabym obrzydzenie do samej siebie. A zreszta ranic osobe ktora podobniez sie kocha tez nie ma sensu.

Gość a widzisz jak bym mogła kochac
się codziennie, ale nie mam ochoty ponieważ mój mąż ostatnimi czasy nie dba o higienę i po prostu się odechciewa ( dla jasności przed ślubem jak dzwoniła do niego to zawsze jego mama mówiła- kapie się, wiecznie się kapał) a teraz kiedy przyjeżdża na urlop to kapie się co dwa, trzy dni- blee i jeszcze domaga się lodzika, a jak zrobić lodzika skoro capi

Gość grzesiek2012
Ja jestem zadbanym facetem mam powodzenie u kobiet dla niej tez bylem idealem i co? i nico!

Gość sallySpektra
Ja mogę codziennie.ale nie mam już z kim!:(

grzesiek codzienny hamburger w McDonaldzie tez z czasem odbija sie czkawką i nie smakuje jak za pierwszym razem ;)

Gość a jakże :-)
są:D

No i własnie takie są kobiety...myslą ze jak juz sa po slubie to juz nic ich nie obowiazuje. ja ze swoim facetem kochamy sie czasami kilka razy dziennie. Po prostu człowiek jak kocha to daje z siebie co może. Autorze a pomyslałes ze moze jej w seksie z Toba nie jest do konca dobrze... tez kiedys miałam faceta który tylko wsadził, zrobił swoje i to wszystko....Moze wina tkwi po Twojej stronie...

ja uwielbiam sex i uwielbiam róznego typu urozmaicenia lubie eksperymentować .wcześniej mój partner nie miał takich potrzeb teraz z tym co jestem jest zadowolony mówi ze pierwszy raz mu sie nimfomanka wtrafiła :)

i dodam ze ani mój obecny partner nie miał seksu w swoim małzenstwie prawie że wcale , ja miałam czesciej ale tak jak kolezanka wyzej napisała w 8 letnim małzenstwie nie miałam nigdy orgazmu myslałam ze jest ze mna cos nie tak a teraz mam innego partnera pokochałam sex uwielbiam wszytsko jestem otwarta i wkoncu poczułam orgazm dlatego uwazam ze duzo tez zalezy od partnera . wczesniej dziwiłam sie jak zwiazki moga sie rozpadac przez sex ale teraz mnie ot nie dziwi bo sex nie jest najistotniejszy ale utrwala zwiazek a dodajac troche pikateri wyobrazni otwracia na niektóre sprawy juz całkiem daje szczescie

wiii a dlaczego to żona musi zrozumieć że Tobie się chce i Ty masz swoje potrzeby a nie odwrotnie? dlaczego Ty nie rozumiesz że żona nie ma aż takich potrzeb i nie dostosujesz się do niej? nie rozumiem...

Gość Esma15000
i co z tego będą miały ?

Po prostu człowiek jak kocha to daje z siebie co może" czyli jak nie daje mi moja żona seksu 3/na dzien i w nocy to mnie nie kocha? :(

Ludzie sie powinni dobrac i tyle. Zadna osoba która lubi seks nie wytrzyma z taka która oddaje sie z przymusu, nigdy na nic nie ma ochoty i robi cos jakby z łaski. Nie wyobrazam sobie by miec faceta i kochac sie z nim raz na miesiąc!! Seks ma byc dopełnieniem związku, ma byc fajny, spontaniczny, dawac obojgu szczęście.

Ludzie sie powinni dobrac i tyle." Zgadzam się ... Ale kazdy jest człowiekiem i tak facetowi jak i kobiecie czasami po prostu nie chce sie kochac :) dzień w dzień i to po kilka razy

Gość idzcie na kompromis może
Ja mam tak jak w tytule, nie mogę ale muszę. Nie wyobrażam sobie dna bez sexu, niezwykle rzadko zdarza się, że tego sexu przynajmnie raz/ dwa na dzień nie ma. Wygląda na to, że ja jestem dziwna. Dobrze, że mój facet też :P