Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokkaka

Mama w szpilkach pchająca wózek

Polecane posty

Gość mokkaka

Czy śmieszy Was widok matki, powiedzmy mlodej i zgrabnej, która pcha wózeczek? Bo słyszałam opinie, że to beznadziejnie wygląda. Przed ciążą często chodziłam w szpilkach, teraz od prawie dwóch lat nie mialam ich na nogach, poprostu nie mogę sie przemóc, para szpilki+kółka od wózka są dla mnie tabu. Wewnętrznie jednak bardzo bym chciała odzyskac swoją atrakcyjność nawe na spacerze z maluchem. Co Wy o tym sądzicie? Adidasy są wygodne, ale ciągle wyglądam tak samo:(

a dlaczego mama w szpilkach to cos smiesznego? ja uwazam ze to normalne bo to ze jest mama nie zmienilo tego ze jest kobieta.. przeciez kazda chce czuc sie atrakcyjnie...

Gość cenkę
"para szpilki+kółka od wózka są dla mnie tabu." - no naprawdę chciałabym wiedzieć co poetka miała na mysli...

Gość mokkaka
U nas panuje mit Matki Polki - szara, zaniedbana kobieta z wozkiem

Gość nedthedrhseg
problem z dupy :D

kobieto, w jakim ty swiecie zyjesz? taki maluszek to tylko dodaje uroku a kobieta nadal pozostaje kobieta i jezeli jest atrakcyjne i chce sie podobac to nie sobie chodzi w czym chce i jak chce..

Gość nomo
Zajebiście właśnie wygląda zadbana zgrabna kobita w szpilkach która pcha wózek :) Marze o tym zeby w przyszłości nie zalegnąć w papciach balerinkach i zapomnieć o swoim wyglądzie..

śmiesznie ( a raczej żałośnie) wygląda mamuśka pchająca wózek w dresach, w rozwalonych butach, bez makijażu i z tłustymi włosami. A seksi mamusia to piękny widok

Gość no to wszystko zależy
jeszcze od tego jak kobieta chodzi w szpilkach i jak cała się prezentuje, bo wielu kobietom szpilki w ogóle kobiecości nie dodają, a wręcz przeciwnie.

Gość Ja i moja 4
Witam Powiem Ci ze ja mam 27 lat i 2 dzieci starszy ma 8 a mlodszy 3Jestem znowu w ciazy 4 miesiac .Kolo domu chodzę wiadomo w adidasach ale jak ide do sklepu na spacer ogolem do ludzi jestem zawsze ubrana elegansko Nie wyobrażam isc ulica z moimi pieknymi synkami ubrana w jakies lachy czy dresy. Dresy tak ale na grzyby lub na rower.Jestem w ciazy ale nie przeszkadza mi by ubrac sie ladnie .Sa piekne ubrania dla ciezarnych...szpileczki nie musza byc na 12cm !Moga byc na 4 w nich nogi nie bola a zawsze wyglada sie ladnie sexownie kobieco.Ja jestem bardzo niska 155 i szczpula (teraz w ciazy waze 44kg)Wiec musze byc zawsze eleganska kobieca bo w adidasach i dresach wygladalabym jak siostra moich dzieci hihi Autorko !!Lec do sklepu ,kupuj szpileczki ...zakladaj :)wozek w rece i UDANEGO SPACERKU!!!CZUJ SIE KOBIETA:)

Gość DO JA I MOJA 4
Ja tez mam 27 lat, tez syna 8 lat a mlodszy ma jeszcze 4 :) Wiesz juz co bedziesz miala? Kolejny chlopciec czy udalo sie "zrobic" dziewczynke ? :)

Gość a tak sobie siedze i mysle
Hahahaha ależ mnie rozbawił ten temat? A wiesz, że pomiędzy szpilkami a adidasami jest jeszcze przepaść. A w niej leżą setki rodzajów obuwia. Dla mnie mama, która wychodzi na spacer z dzieckiem to przerost formy nad treścią. Wszak na każdą okazję należy ubrać się stosownie do niej. Szpilki na spacer z wózkiem po parku to raczej średnio. Można przecież ubrać się pięnie w stylizacji na spacer. Płaskie buty to nie tylko dres i adidasy.

Gość a tak sobie siedze i mysle
No to się pospiepszyłam. Miało być: dla mnie mama, która wychodzi z dzieckiem na spacer w szpilkach...".

Gość kjhskjhf
eleganska... :/

Gość eleganska
:D pewnie jest z tych, które lubią elegansko wyglądać, ale zbyt bystre to już nie są :D

Gość powiem szczerze że
chyba muszę się przyjrzeć matkom z wózkami bo nigdy nie zwracałam uwagi na ich obuwie ani na ubiór ani na nie same, chociaż nie. Czasami jak jakaś zadbana młoda kobietka idzie z wózkiem to wzbudza raczej pozytywne zaciekawienie, ale to rzadko bo rzadko kiedy ktoś przykuwa moją uwagę

Gość fhguuiiiiiiii
no pewnie zaloz szpilki i pchaj wozek, a jak sie zmeczysz popros taxi niech cie do domu podwiezie:O

Gość Ja i moja 4
DO TEZ MASZ 27 JAK JA:) nie wiem co bede miala mam nadzieje ze córeczke:)

Gość mokkaka
Ja tez mam 27 lat:) Miałam na mysli raczej wysokie szpilki bo tylko takowe posiadam.

Gość jujuha
mam córki w wieku 4 i 2 lata. Ze szpilek zrezygnowałam jedynie pod koniec każdej ciąży. Jak je urodziłam to nawet ze szpitala w szpilkach wyszłam.. Mieszkam w małym miasteczku i zawsze się wyróżniałam w parku wśród innych mam króre wychodziły z domu w dresach, mężowych bluzach i klapkach. Dzieci też zawsze staram się ładnie ubierać tym bardziej, że to dziewczynki, mimo, że zaraz się wybrudzą. Proszek i praka w domu są. A jeśli chodzi o te szpilki to zakładaj nie patrz na nic. Kobieta ma zawsze pięknie wyglądać.

Gość jesli ktos potrafi sprawnie
chodzic na szpilkach, to czemu nie. Wiadomo,ze z dzieckiem trzeba byc przygotowanym na to, ze sie np bedzie musiało podbiec, schylic sie itd- chodzi oto,zeby byo bezpiecznie, to jedyne ograniczenie.

Gość autorko
mnie sie bardzo to podoba- super wyglada, pod warunkiem ze dana pani potrafi chodzic na szpilkach (bo nie kazda umie i to nie tyczy sie tylko matek polek) ja niestety srednio sie czuje na szpilkach - rzadko chodzilam przed ciaza, w ciazy raz mialam na nogach (wesele) i muslalam ze padne doslowne. zazdroszcze kobieta ktore chodza w szpilkach bo to super wyglada,wyszczupla nogi itp.....

Gość autorko
mit matki polki szarej myski w dresach???? o czym wy mowice ? lub ineczej skad jestescie? chyba z jakiejs pipidowki ja mieszkam w miescie ok 60 km od warszawy i jeszcze nie widzialam zaniedbanej matki ba! znam takie kobiety co dopiero w ciazy i po cizay wypieknialy, ladniej sie ubieraja i dbaja o siebie

Gość śmiech_na sali_____
ładnie wyglada mama na szpilkach pchająca wózek,ale mama na szpilkach biegająca w parku za 2 latkiem wyglada komicznie :P plus mini i bluzka z dekoltem śmiech na sali,zamiast pilnować malucha ,pilnuje spódniczki :classic_cool: kiedy mozecie ubierajcie się seksownie,elegancko,ale na spacer do paku,do piaskownicy,na wycieczki po lesie ,ubierajcie wygodne ciuchy