Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sallySpektra

Byłam ideałem i znalazł inną co się odmieniło?

Polecane posty

Gość sallySpektra

Co to za pierdolenie było skoro mnie zostawił?

Gość hondyPaulina
No pierdolenie, dokladnie. Widac, nie bylas idealem. Oszust.

Gość sallySpektra
Wiem że byłam widziałam te jego zafascynowanie!

Gość kosmiccccgirl
a jak długo byliscie ze soba? i kiedy np ostatni raz ci tak mowil, i ile czasu od tego minelo, jak sie okazało, ze ma inna/?

Gość ale faceci zawsze
każdej jednej mówią, że jest ich ideałem :D :D :D żeby było miło, żeby kobieta była łatwiejsza, żeby się nie stawiała i była gotowa do poświęceń w razie czego :D:D nie traktujcie tego poważnie, no proszę Was :D:D te słowa to tylko miły przerywnik, takie słodkie pierdzenie, na chwilę daje to lepszą atmosferę i tylko tyle, chyba nikt normalny nie bierze tego na poważnie, hę ?

Gość czyli był mega zajebiscie
fałszywy względem ciebie :o robił cię w choja a może nie miał gdzie mieszkać????

Gość ale faceci zawsze
to nowa zapewne tez już się dowiedziała, że jest jego ideałem, a także Twoja poprzedniczka oraz następczyni nowej, ot, życie :D:D:D nic z tym nie zrobisz, możesz się jedynie przystosować do życia w atmosferze tymczasowości

Gość sallySpektra
Zawsze to mówił byliśmy razem 3 lata ostatni raz kiedy mówił? nie wiem bo on mówił mimiką np ubrałam się ładnie to widziałam że przezywał to że ma fajną dupę A mówił?? jakieś 2 lata temu bardziej na początku

Gość SamaJa2
A może on nie potrzebował ideału, tylko kobiety

Gość hosse A ntonnio
Sorry ja jestem facetem i tylko jednej to mówiłem i to poważnie drugiej z żalu bo miała kompleksy:-)

Gość sallySpektra
no byłam ideałem kobiety a czego ideałem???? rozkminiam bo myśle nad tym że byłam niby tym ideałem pod każdym względem i co? i nagle koniec?

Gość SamaJa2
Chodzi mi o to, że może on nie potrzebował ideału, tylko kobietę z wadami, taką prawdziwą, której też może się coś nie udać

rozkminiam bo myśle nad tym że byłam niby tym ideałem pod każdym względem i co? I nic nie mysl o tym

Gość sallySpektra
Przecież nie jestem bez wad ,,ale dla niego ich nie było chciał żeby nie było skoro cieszył sie ze ma ideal!

Gość sallySpektra
Po pierwsze jak nikt inny potrafiłam go słuchać Pomagałam mu w każdej sytuacji,zawsze mógł na mnie liczyć wierna dobra troskliwa zadbana wykształcona z dobra pracą wygląd-to już w ogóle jego typ

Gość sallySpektra
mam duzo pracy pózniej wejdę

więc druga mamusia nie była mu potrzebna Podejrzewam że jeszcze mu chyba nieźle wchodziłaś w 4 litery :P Kobieta dla faceta ma byc dobra czuła i namiętna ale także kiedy trzeba ma być opryskliwa,mająca swoje zdanie i wymagająca w innym przypadku bedzie Nuda i Nuda i Nuda

Gość dzienpozbóju
przedobrzyłaś i mu się znudziłaś zło jest bardziej fascynujące :)

Gość sallySpektra
nie jestem nudziarą mam swoje zdanie którego bronie zawzięcie ,zle mnie oceniłyście

Gość grubatuba
zmęczył sie toba i tyle , faceci to słaba płeć często sie meczą :)

Głupia pipo a co miał mówić, że masz ładną dupę ale twarz brzydką? Każdy słodzi. A ta nowa wcale nie musi być ładniejsza od Ciebie ale za to ma inne cechy, które sprawiły, że woli ją. Możesz być ideałem piękna ale facet nie chciał tak jebniętej kobiety. Woli brzydką ale normalną.

Gość camajenka
Czuły Krzysiu, moze zamiast dawać porady innym, wróc do swojego żenującego topiku, powielanego co chwile pod innym nickiem. Widać jaki z ciebie cham i prostak, a tak sie chwaliłes swoim wykształceniem i ambicjami. a tu wychodzi - dupek jakich mało. wez spierdalaj lepiej maminsynku do rodzicow. a tak btw - w tej swojej "prestiżowej" i "dobrze płatnej" pracy masz czas przesiadywac na Kafe?