Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaonaona20

babcia mojego "chlopaka"

Polecane posty

Gość czytam niektore idiotyzmy i
nie wiem, z jakich wy rodzin pochodzicie,ze 75 letni czlowiek to wrak i idiota. Ale coz, kazdy sądzi po sobie i swoich najblizszych. Moje znajome w tym wieku to elegckie , kulturalne panie - no ale to juz kazdy sam sobie dobiera towarzystwo, wasza strata. Prezent dla babci to mily gest, powinien byc raczej symboliczny. Oczywiscie najlepsze sa kwiaty ( ale nie wiadomo, czy mozna je miec w szpitlu i czy nie bedą przeszkadzać). Zawsze mozna dac co do czytania ( jesli sie zna gust) - juz slysze, jak idiotki kafeteryjne krzycza, ze Zywoty Swietych lub strony z nekrologmi.

Gość onaonaonaonaona20
a jaki kwiatek bedzie na taka okazje odpowiedni??? rozyczka? czy moze kilka rozyczek 3-4 jakos ladnie przybrane?

Gość hjhgjgh
Zapytaj się swojego faceta, co jego babcia lubi. Powinien to wiedzieć jako jej wnuczek. Może jakiś audiobook? Przyjemnie się słucha leżąc w łózku i oczy się nie męczą. I pamiętajcie, że Wy też będziecie kiedyś starszymi ludźmi. Młodość nie jest wieczna, chociaz teraz może sie Wam tak wydawać.

Gość redhood girl
jezeli tylko raz ja widzialas, i ma raka to mysle ze nie musisz kupowac jej nic na pamiatke bukiet kwiatow wystarczy moze bratki lub lilie czerwone :)

Gość ale cyrk
samo to że roześmiałaś się z tych pieluch świadczy o twoim poziomie, nie chciałabym niczego od ciebie na miejscu tej Pani. Nie ma to jak robić sobie żarty z chorego starszego człowieka co?? Niewielu z was przeżyje takie rzeczy jak pokolenie 70+ ale jak przyjemnie jest się z nich pośmiać na kafeterii szczególnie gdy ma się 21 lat i siedzi na dupie przed komputerem 20 godzin na dobę