Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pod kim d

6 lat czekałam na TO!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kto pod kim d

^ lat czekałam na to aż,krzywda ktora ktos mi kiedys wyżądzil obróci sie przeciwko tej osobie:-) Ktos kiedys powiedzial mi madre slowa. "Pamiętaj -wszystko co wyslemy w swiat wróci do Nas ze zdwojona siłą" To prawda-jak tu siedzę!!!!!!!! Mineło 6 długich lat.Z czego przez 4 stawałam na nogi psychicznie!. Nie wiem czy sie cieszyć? Bo jak by było t jest nieszczescie tej osoby! A wydaje mi sie ,ze nie wolno sie nabijac z innych. Ale jak się nie cieszyc kiedy ktos kto zniszczył mi życie! Potraktował jak smiecia.Skrzywdził moje dziecko -nagle znalazl sie w bardzo podobnej sytuacjii jaka kiedys zgotował nam? Wybacz Jezu -ale chyba pomimo wszystko poprostu bede sie delektowac ta chwila-W końcu czekałam na nią 6 długich zasranych lat. Pozdrawiam wsystkich. ps sorry za błedy ale w tej euforii mam to w d...:-)

Gość rubenso
czy w przyplywie tej euforii jest szansa na obciaganko? :classic_cool: kleknij mala do miecza!

Gość kto pod kim d
rubenso niestety ale nie:P

Gość :)) o taaakk...
popieram cię w 100% procentach :) tez takie sytuacje uwielbiam i czekam zawsze na nie :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
możesz napisać o kogo chodzi,męża? koleżankę?

Gość kto pod kim d
no sytuacja jest wrecz przecudowna!!!!!! szkoda ,ze tak dlugo na nia musiałam czekac.Ale czasem warto byc cierpliwym -dla tej chwili !!!!!!!!!

Gość rubenso
kurcze to szkoda bo bede musial sam sobie poradzic ;) to moze handjob?

Gość kto pod kim d
chodzi o człowieka który zniszczył mi zycie.Jest to męszczyzna(jesli mozna go tak nazwać) Kiedyś zrujnował mi życie ze swoja kobietą! Dla zabawy,bez podstawnie po prostu zniszczył.Przez lata podnosilam sie na kolana bo na nogi stanac nie mogłam.Bez skrupółów zniszczyli zycie małej niewinnej dziewczynce i mnie!. Palicho ze mną!!!! Ale dziecko niczemu nie jest winne.

Gość kto pod kim d
Handjob też nie ale jak będziesz delikatny, t może assjob ? :)

Gość kto pod kim d
rubenso -badz dzielny ! Dasz radę.Tylko nie nadwyręż nadgarstka:-)

Gość termoforrr
nie ciesz sie z cudzego nieszczęscia bo to tez do ciebie wróci, ktoś inny z twojego się będzie cieszył :(

termofor.Sęk w tym ,ze ja sie nie chcę cieszyć.Bo wiem ze to wraca .Ale nie da sie kurwa nie da się nie cieszyć:D:D:D:D:D:D:D Yeah:P

Gość hgthfgh
no ale ta uciecha z czyjegoś nieszczęścia (nieważne czyjego) też poszła w świat i wróci do Ciebie ze zdwojoną siłą.. oczywiście nie życzę Ci tego, ale sama piszesz, że tak jest

nigdy nikomu nic złego nie zrobiłam.Nie mszcze się bo msciwa nie jestem! to zsamo sie zemsciło na ttm człowieku ,ja do tego palca nie przylozyla.

Gość spoko loko
A juz aczełam watpic, że zło powraca:P Bo chyba ty, którzy mnie skrzywdzili źle się nie dzieje. A możesz powiedziec coś wiecej, co im się teraz stało?

spoko loko....wróci na bank.Prędzej czy później:-) Widzisz ja musiałam 6 lat czekac i nigdy bym sie nie spodziewała,tez zwatpilam ze kiedykolwiek co kol wiek i akurat im.!!!!!!!

stop mee.Nie watpliwie;-) Kiedys i na niego chuja przyjdzie czas.Kiedys ktos mu tak dupę obrobi ,ze chlopina sobie przypomni o tobie;-) Ludzie sa paskudni.Potrafia narobić zamieszania.Najgorsze jest to ,ze nie wszyscy potrafia się podniesc po czyms takim! I gro ludzi zbyt szybko sie łamie.Głupie słowa wyssane z palca potrafia zasiać w zyciu duze spustoszenie!!!!!. Najwazniejsze ,ze sie poukładalo i TOBIE I MI. A kiedys jego slowa wroca do niego ;-)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH KTÓRZY MUSIELI PRZEJŚC PRZEZ BEZMYSLNOSC I GLUPOTĘ ORAZ CHAMSTWO INNYCH .......ALE NIE DALI SIĘ>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość xmen1978
Tez na to czekam az tej suce mojej zonie cos sie sanie bo i zniszczyła życie

Gość maaaaaaaaaaaanio ciekawski
nic nie wraca świat jest pełen zadowolonych z siebie bydlaków którzy cieszą się powodzeniem aż do śmierci

maniooo a no i tu maszb rację.Jest ich pelno...niesty:-/ Ale badzmy dobrej myśli.Ja wbijam w nich chuj choc go nie posiadam:D:D:DD:

Gość siwaewa
wszystko wraca , wraca czasami po 40 lub 60 latach , tylko nam się wydaje . że bydlaki zadowolone nawet oni mają swojego mola co ich gryzie :)