Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamisiaa

Czy mogę taką zabawke kupić dla niemowlaka 7msc??

Polecane posty

Gość garna
chcesz to kup! ja dostałam takie kulki od siostry bo kupiła wielki worek ok 500 piłek i mój syn jak miał ok 7 miesięcy to lubił siedzieć w tych piłeczkach ale nie miałam basenu i wrzuciłam mu do łóżeczka, był zadowolony ale szczerze mówiąc na dłużej to się nie przyda bo dziecko wyrośnie i straci zainteresowanie tymi piłeczkami a basenik jak mały to na lato chyba też stanie zbędny i za mały, ale mogę się mylić ;)

Gość garna
teraz doczytałam że tam jest tylko 20 piłek to tyle co nic, nie opłaca się za taką cenę bo nawet basenik się nie wypełni

Gość miła mamusiaa
Zastanawiam sie,bo pisze ze to jest od 3lat...:/ fakt piłeczek baardzo mało jak na taka cene

Gość ojtam ojtam
kup jak najbardziej - mój ma 2 latka a dalej lubi te kulki - ale nie koniecznie to z tej aukcji co posłałaś - lepiej nawet osobno jakiś basenik (dmuchany albo namiot domek) i osobno kulki - taniej wyjdzie napewno - a 20 kulek to mało - ja mam z 200

Gość =polonka=
kup może coś podobnego ale na pewno nie to co w linku, strata kasy, lepiej kupić basen i piłki osobno, a piłek przynajmniej 100-200szt co ci z 20szt? to za mało żeby wypełnić basen. Ja kupiłam basen osobno i te piłki wyszło zdecydowanie taniej niż to co podałaś a dziecko ma frajdę jak siedzi w tej kupie piłek ;)

Gość moze sami sobie
jak dla mnie 20 pilek jest ok.mam wiecej....boze ile ja mam do zbierania zawsze:(pod lozkiem,fotelem,w lazience-wszedzie fruwaja!

Gość mamamisiaa
ok,ale mi chodzi czy mize sie tym bawic 7msc dziecko?? Bo tam pisze ze od 3lat..:/ napewno kupie osobno piłeczki i tam do łóżeczka turyst. :)

Gość może może !!!
to tylko plastikowe piłki krzywda mu nie grozi ;) są duże i do buzi nie wsadzi na pewno ;)