Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m@rt@

chce mi sie seksu

Polecane posty

Gość m@rt@

chyba siegne po wibratora

Gość kochanek25
mi też sie chce i to bardzo

Gość m@rt@
szkoda ze to był wibrator

Gość gherge prosto z drzewa
i jak było ?

Gość Za_pracowa_na
Siedzę w pracy....wszystko co było do zrobienia zrobiłam, a teraz chętnie bym się zrelaksowała....

Gość m@rt@
tak juz skonczylam,do pracy musze sie szykowac,było dobrze

Gość Za_pracowa_na
nie lubię tak sama....może ktoś mi pomoże się ....zrelaksować:)

Gość Za_pracowa_ny
cześć Za_pracowa_na. Powiedz mi co robisz i co masz na sobie ?

Gość Za_pracowa_na
Jak na zapracowaną przystało właśnie pojawiły się nowe obowiązki. Ehhh....rozkosze zostawię na potem:)

Gość Za_pracowa_ny
Oj szkoda, bo pomagając Tobie pomógłbym sobie :(

Gość Za_pracowa_ny
haha dzordz, dzięki ale poczekam na Za_pracowa_na :D

Gość Za_pracowa_na
Musiałam wyjść na zewnątrz brrr....jak zimno. Ale już jestem z powrotem...Za_pracowa_ny czekasz? Co Cię najbardziej "relaksuje" ?:)

Gość Za_pracowa_ny
co mnie najbardziej relaksuje ? hmmm chyba nic nie daje mi takiego relaksu, "odpłynięcia" jak seks oralny. Uwielbiam pieścić jak i być pieszczony. A jak jest z Tobą ?

Gość Za_pracowa_na
Ze mną jest podobnie:) Uwielbiam ssać, pieścić, całować....niestety rzadko spotykam kogoś kto samym tylko języczkiem doprowadziłby mnie do obłędu...na samą myśl czuję jak pojawia się u mnie sok rozkoszy....

Gość osztry
z chęcią podjąłbym się tego wyzwania. lata praktyki więc jestem pewny swego :D uwielbiam patrzeć jak kobieta wije się z rozkoszy, zaciska uda, ciągnie mnie za włosy, kiedy z niej cieknie. Co myślisz o połykaniu, kończeniu na twarzy, piersiach ?

Gość Za_pracowa_na
właśnie o takim obłędzie pisałam:) Bardzo lubię doprowadzać faceta do orgazmu ustami (buzią) języczkiem pieścić najczulsze miejsce do mometu, aż facet zacznie jęczeć z rozkoszy...ale nie lubię kończyc w buzi, ani na buzi...za to uwielbiam jak "tryska" na piersi wtedy pocieram swoje piersi rozmazując wszystko na ciele....

Gość osztry
w takim razie musisz spotkać mnie :D z tym rozmazywaniem na ciele to mnie podnieciłaś :D a co z nabieraniem na paluszek i smakowaniem ? jaki rozmiar miseczki ? bo po takim czymś lubię włożyć między piersi. Lubisz bardziej ostro czy delikatniej ?

Gość Za_pracowa_na
Wielkość mojego biustu jest bardzo przeciętna, ale za to mogę się poszczycić jędrnymi piersiami. A penis włożony pomiędzy piersi też wzbudza rozkosz. A co smakowania nasienia hmmm....nie, raczej nie. co innego rozcierać na sobie, ale smakowanie odpada:)

Gość osztry
myślę, że masz wspaniałe piersi. średnie i jędrne najbardziej mi się podobają. widok Ciebie rozcierającą na sobie nasienie rekompensuje brak smakowania :D lubisz brać do buzi przy zmianie pozycji ? dodatkowo klapsy i ciągniecie za włosy

Zapracowana - nie wątpię w urodę twoich piersi ;) a gdzie indziej spermę też lubisz (oczywiście już pomijamy usta i twarz bo o tym było)

Gość Za_pracowa_na
ojej ile pytań:) To może po kolei:) Uwielbiam brać do buzi zawsze i wszędzie pod warunkiem, że jest czysty:) Od niedawna zaczęłam się kochać z klapsami i przyznaję bardzo to lubię (zwłaszcza gdy jestem na mężczyźnie uwielbiam wtedy jak mi daje klapsa w tyłeczek, jak drapie moje plecy, a kiedy kocham się od tyłu lubię jak facet ciągnie mnie za włosy delikatnie, ale stanowczo ) Lubię łączyć delikatność z ostrą jazdą, miarować swoje doznania tak by sex trwał jak najdłużej. Czy lubię spermę w innych miejscach? Owszem lubię mieć wytaplane w niej całe włosy:) potem jest jeszcze zabawa przy ich myciu, a rozkosz kiedy to on tryska mi na włosy,a potem je pociąga ....nie do opisania:)

Gość do zapracowana
no i juz pierdolisz glupoty a tak ci dobrze szlo, sperma we wlosach? to ile ty tej spermy w nich masz? moze myjesz nia wlosy? nie pitol tez niejednokrotnie mialam sperme we wlosach, a mam dlugie wlosy i nie bieglam z cala glowa do mycia pod prysznic bo jest jej na tyle malo ze wystarczy zmyć z pojedynczych pasm

Gość adi_pracus_seksus
Uwielbiam tryskac na włosy kobiece zarówno te na dole jak i te na gorze. Kocham patrzec jak swidruje kobiecie miedzy nogami swoim jezykiem a ona zaczyna jeczec i wije swoje ciało na wszyskie strony.. a co jeszcze lubisz ZAPRACOWANA

Gość osztry
Higiena to podstawa zawsze i wszedzie. Juz sobie wyobrazam Ciebie z wypietym tyleczkiem, po wcześniejszej minetce masz jeszcze mokre nogi. Klapsami pobudzam Twoje pośladki po czym wchodze w Ciebie. Lapie Cie za wlosy i odchylam Twoja głowę do tylu. Wchodzę coraz mocniej i szybciej ... :D Oj Zapracowana pobudzasz zmysły.