Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

nogi

Polecane posty

Gość hecahycą
tylko wtedy jak zaplote na nich warkoczyki gdyż naturalne uwłosienie jest seksi :D

Gość blanka minka
pewnie,lubia moje nogi i stopy

Gość blanka minka
moj facet zawsze kaze sobie podawac stopy do calowania,lizania zwlaszcza w aucie podczas jazdy

blanka - w aucie podczas jazdy to mimo tego, że jestem zdeklarowanym miłośnikiem nóg i stóp to powiem Ci że takich użytkowników dróg stawiał bym pod ścianą razem z prowadzącymi po pijaku i leciał jedną serią z wielkokalibrowego CKMu

Gość blanka minka
dzieki🖐️ no to mnie zaszufladkowałeś:( wyobraź sobie autostrada, 4 pasy, nudy jak cholera, srednia spredkość 70km/h, tempomat i chwila polizania mojej stopy, chwila! nie godzinna rozkosz-może nie wyolbrzymiajmy az tak🖐️

no tak... bo to łatwo się domyslić, że pisze to osoba mieszkająca ... w kraju posiadającym 4 pasmowe autostrady i do tego tak zakorkowane, że jedzie się70km/h... no standard...

Gość blanka minka
tak sie sklada ze od 6 lat mieszkam z mezem w Essen i stad zeby dojechac gdziekolwiek trzeba przejechac autostrada, dla nas to standard wiec nie kreci nas jazda autostrada 210 ale mniejsza o to w Polsce uwazam ze tez sa warunki do spokojniejszej jazdy, mniej uczeszczane drogi itp.

blanka - najwięcej wypadków jest na tych "mniej uczęszczanych" drogach... zawsze pojawi się samochód wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy i sorki, ale jak się ktoś taki zagapi przez te stopy tak, że sam przydzwoni w drzewo i odleci ku wieczności to pół biedy, jednego mniej, ale ja bym nie chciał żeby kiedyś ktoś taki przywalił we mnie albo moich najbliższych

Gość blanka minka
a jak sie tak ktos zagapi, bo akurat bedzie pił, jadł paluszka;) albo dziecko z tylu zacznie plakac, albo bedzies chcial zmienic utwor, albo zmienic droge w nawigacji, no proszę cie zagapic sie mozna w kazdej sytuacji dobrze ze jestes takim skoncentrowanym kierowca ale jasli masz doswiadczenie wieksze niz: rok prawo jazdy i jazda do kosciola w niedziele no i jeszcze po zakupy raz w tyg. to powiniens wiedziec ze czasem podroz jest zwyczajnie w swiecie nudna i chwila pobudzenia w postaci polizania, czy pocalowania stopy nie stwarza az tak ogromnego zagrozenia jak pijani kierowcy na drodze🖐️

Gość blanka minka
nie moge nic wiecej napisac, bo jak widzisz groza mi rozstrzelaniem 🖐️

Gość blanka minka
nie, nie, nie:)

ten tam - no napisała "chwila pobudzenia w postaci polizania, czy pocalowania stopy" - czyli podstawia stopę do pocałowania albo liźnięcia żeby nie stwarzać zagrożenia bo jest przecież rozsądna i nie chce żeby facet się zapamiętał tak w tych pieszczotach żeby spowodować wypadek... a , i robi to tylko jak jest korek na 4 pasmowej nudnej autostradzie... czyli z pozoru nic ciekawego...

Gość blanka minka
ten tam i juz ci kolega odpowiedzial za mnie jak to robie:D

Gość blanka minka
poza tym uwazam ze najlepszy seks jest wtedy kiedy puszczaja nam hamulce, zapominamy sie i dajemy sie poniesc fantazji...nie dotyczy gimbusow bzykajacych sie po kiblach na dyskotekach, mialam na mysli "zapomnienie" z ukochana, jedyna osoba

Gość do ten tam
jestes beznadziejny wiesz? zakaldasz tyle tematow i wszytskie tendencyjne i mierne... na dodatek jestes nachalny i widac,ze ... ulegly kobietom,żenada