Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monkabuum

problem! ciąża?

Polecane posty

Gość monkabuum

Witam! mam problem! kochałam się z mężem- stosunek przerywany ponad tydzień temu. Kilka dni później kochalismy się ''normalnie'' i dwa dni później dostałam @ (5 dni za wcześnie) . Na początku taki różowaty jakby ze śluzem, dzień później już taka zwyczajna @. Trwała 4 dni. Do tego dochodziły bóle (chyba) lewego, prawego jajnika, takie obciążenie podbrzusza, które czuję do teraz. Ogólnie czuję taki dyskonfort. Możliwe, że doszło do zapłodnienia i coś się nie ''udało''? A może jednak się zafasolkuję? Miałyście dziewczyny podobny porblem lub macie jakieś opinie? z góry dzięki :)

Gość kwiatuszek kłębuszek
jaka ciaza jak mialas regularny okres? o co chodzi?

Gość Tak szybko nie dochodzi
do poronień.Coś ci w tym miesiącu po prostu hormony powariowały.

Gość monkabuum
no właśnie @ miałam zawsze regularny co 27 dni. W tym m-cu przyszedł 5 dni wcześniej i mogę stwierdzić, że był to krwotok, bo tak silnej @ nie miałam nigdy.

U ciebie jeszcze dobrze nie doszło do zagnieżdżenia zarodka(o ile wg coś się czymś zapłodniło) a ty tu wyskakujesz z poronieniem.To NA PEWNO nie była ciąża!I chyba krwotoku nigdy nie widziałaś...

Gość monkabuum
chyba nie widziałam :) ale ogólnie chodzi o to, że bardzo chcę być w ciąży :) i sobie wmawiam różne rzeczy ....

No ale z twojego 1-go postu wynika że się nie staracie(mam rozumieć mąż nie chce?? ) i tak czekasz aż może zaskoczysz :P

Gość monkabuum
nie, oboje chcemy :) ale wystraszyła mnie ta obfita i niespodziewana @ :)