Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość project M.I.L.

mój e-papieros nie dymi, dlaczego?

Polecane posty

Gość project M.I.L.

zna się ktoś?

Gość vhvnmvn
grzałka padła, trzeba wymienić

Gość project M.I.L.
hmm grzalka... moj e-papieros nie jest takim zaawansowanym mam tylko kartridże do wymiany i tyle. puścilam dymek moze ze 3 razy i juz nie dymi wymienilam ta koncowke i to samo, malo tego nawet nie laduje bo dioda na koncu sie nie swieci wiec wynikaloby ze jest naladowany. nie wiem co z tym fantem zrobic:O

Gość ulalalalalalalalallalalalalala
ładowarka może nie działa? każdy papieros ma jakąś baterię czy grzałkę, coś co trzeba ładować- może właśnie to padło, ja musiałam kupić nowy element papierosa, właśnie z tą grzałką- bo nie dymiło 'element grzewczy' :D po prostu się zużywa (mam niby bardziej 'wypasiony' papieros, ale babka w sklepie mi mówiła, że jak słabiej dymi to znaczy że siada bateria)

Gość gfhjggh
a tak z innej beczki.smakuje to chociaz jak papieros?mozna sie tym napalic?myslalam,zeby sie moze przerzucic ze zwyklych papierosow na te e-papierosy

Gość ytrytrytr
ja się przestawiłem na e papierosa i palę już od kilku miesięcy, zastępuje mi całkowicie zwykłe papierosy, tylko nie kupujcie chińskiego gówna tylko lepiej wydać więcej i palić zdrowiej niż przez tanią chińszczyznę tylko się zrazić do e palenia, polecam e papierosa Volish

Gość ulalalalalalalalallalalalalala
minusy- nie wiem czy już jestem "napalona" siedzę i oglądam film i palę,palę, palę; zanim 'ogarnęłam' jak go obsługiwać, trochę czasu minęło, bo np. nagle siadała mi bateria- i się wkurzałam- teraz nad tym panuję, a w dodatku dioda zmienia kolor (w tej nowej baterii, bo stara tego nie miała) i jest łatwiej słownictwa nie opanowałam do tej pory, napełniałam początkowo wkład strzykawką- dużo bawienia, dużo sprzętu- też mnie to irytowało, od dłuższego czasu zamiast wkładu napełniam watkę w ustniku (zamiast tego wkładu-mój papieros ma zamiennie dwie opcje) widzę kiedy już jest mokra i nie potrzebuję igły i strzykawki i całego babrania plusy- nie śmierdzi, mogę w każdej chwili (np. w czasie lepienia pierogów ;-) czy robienia makijażu- pociągnąć i odłożyć ale i tak w wakacje wróciłam do normalnych i palę zamiennie,z tym że normalnych dużo dużo mniej i nie kupuję żadnych "smakowych' napełniaczy, bo chcę palić a nie smakować mam papierosa "volish" od grudnia (niecały rok), dwa razy wymieniałam baterię- raz na gwarancji, raz musiałam kupić i zeszło mi połowę koloru z drugiej części papierosa i kupiłam nową, bo brzydko wyglądało i ładowarkę mam nową, bo stara si ę rozpadła- w sumie mam całego nowego papierosa- czyli niby drogie ale nie jest najwyższych lotów

Gość sadsadsadffdsaf
szczerze- gdzie i za ile i jakie e papierosy sa najlepsze?

Gość gość
rozkreciłam,przeciściłam,podmuchałam-nawet grzałki nie wymieniłam i co?działa-dymek leci jak z prawdziwego!!!

Gość gość
bateria albo system grzewczy do wymiany :) tyle w temacie :D

Gość zozol

co mam zrobić gdy mój e papieros nie działa,nie chce sie włączyć nie wykazuje nawet diody led .mam vape stick p25 prince 

Gość zozol

nie  wiem co mam zrobić pomocy