Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

SEKS INNYCH LUDZI

Polecane posty

powiem wam, że ja czasem zastanawiam się jak patrzę na różnych ludzi, jak lubią to robić. nie mówię o tym głośno, ale zastanawiam się nad tym. lubię sobie czasem wyobrażać to. nie jak robią to ZE MNĄ, ale ze sobą nawzajem, ze swoimi partnerami. Np mój promotor to dojrzały, można powiedzieć starszy mężczyzna, po 60tce. Nosi obrączkę. Czasem jak nudzi mi się wykład zastanawiam się czy wciąż ma dobre małżeństwo, czy po tylu latach wciąż to robią, czy dobrze się bawią, jak dobrze się znają.... tu spokojny, starszy profesor, a tam może np. ognisty kochanek???? powiem tylko, że nie mam fantazji na jego temat, ale tylko interesuje mnie on i jego zona. zastanawiam się, staram sobie to wyobrazić. mam też tak z ludźmi na ulicy, w autobusie, gdziekolwiek. albo jak patzrę na małe dzieci zastanawiam się nad momentem ich poczęcia. jak to robili? w jakiej pozycji się to dokonało?? w pocie, krzyku, napięciu, odstającej tętnicy, a może tak słodko tylko, powoli na chwilę przed pójściem spać w gówniany zimowy wieczór?? wyobrażam sobie róznych ludzi w pozach erotycznych, np. znajomych rodziców, patrzę na czyjąś zaspaną twarz i wyobrażam ją sobie tę twarz w erotycznym uniesieniu. macie tak>

Gość ulhma
jak chcesz, możesz popatrzeć jak to robię z moim partnerem przez skype;)

ulhma widzę twój wpis już w kolejnym temacie :) chyba szukasz audytorium - kręci cię to? Masz z tego jakiś rodzaj satysfakcji seksualnej? Tylko pytam ....bez podtekstów

Gość podczerwień ultrafioletowa
Ja tak mam. Dokładnie tak jak to opisałaś. Aż w szoku jestem że ktoś ma tak samo,myślałam że to takie tylko moje zboczenie...

Gość podczerwień ultrafioletowa
do tego jeszcze u mnie dochodzi zastanawianie sie kto zdradza a kto jest wierny

no kurczę.... szukam tylko ludzi do rozmowy na ten temat, mam wrażenie, że się oburzacie.... co w tym złego? Cieszę się , że ktoś jeszcze tak ma, chociaż nie powiedziałabym, żebym kiedykolwiek uważała się za dziwną z tego powodu. To ciekawe- człowiek jako istota seksualna... kręci mnie to czasem , tak. W moich myślach, po prostu zaczynam fantazjować i tyle. to ludzkie. tia.... już widzę, jak mi to na skype pokazujesz;-ppp ale jak chcesz to możecie mi na maila podesłać swój filmik, haha. nie odważysz się, jestem pewna;-p

Gość ja mam tak samo jak ty autorko
:P Często z nudów przyglądam sie innym ludziom,zastanawiam się jak TEN czy TAMTEN czy TAMTA kobieta to robia wieczorem w łożku np. albo jak widze na ulicy kobiete w ciązy to jestem świadoma co ona robiła z gacetem,że ma taki brzuch--jebała się jak nic!!!!

kiedy obserwuję ludzi i sa jeszcze atrakcyjni to z Bogiem sprawa,ale jak widze takie zaniedbane obleśne kobiety z nadwaga i odrostami np? jak one moga kogoś pociągać wogóle? albo faceci--smierdzący potem,albo spaślaki zanidbane--oni tez chcą przeciez umoczyc kutasa. Jakaś cipa ich chce wogóle?

wiecie,że ktoś tak może myslec o nas jak jedziemy w tramwaju np:P :P :P?

tak i dlatego warto dbać o siebie. Używać dobrych perfum, myć się, włosy myć, wyjmować ropę z oczu, nie wkładać palców do ryja i uważać na postawę ciała, prasować odzież, nie dłubać w zębach i jeść małymi kęsami. dmuchać nos. ciekawe jak mnie sobie inni wyobrażają. np dziś chodzę cały dzień w takiej granatowej, szkolnej, ale krótkiej sukience. odpiął mi się jeden guzik na cyckach... myslicie, że ktoś fantazjował? cool.... moje koleżanki, czasem nowe, też sobie wyobrażam, nawet szefową sobie wyobrażałam. i wielu aktorów. np. henry cavill. Seks z jakim aktorem chciałybyście przeżyć najmocniej???