Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręconka :)

Były facet - naprawdę mi zależy...

Polecane posty

Gość kręconka :)

Mój były facet wszedł w związek w którym chyba nie jest szczęśliwy, bo wciąż co jakiś czas odpisze mi na mail czy sms co słuchać. gdy zaproponowałam spotkanie z entuzjazmem odpisał że chętnie i "oczywiście, odezwie się"... a niby to jest w związku... w naszym by takie spotkanko z eks nie rozeszło, ale widać teraz nie jest szczęśliwy... i tu moje pytanie... spotyka się z panną która ma dziecko z poprzedniego związku (małżeństwa)... wiem że on ponoć kocha ją i tą małą, ale...chyab czegoś mu brakuje jak ze mną się kontaktuje... i teraz pytanie, co zrobć by w końcu się z nim spotkać... po odkąd napisał "odezwę się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -> tak, dokładnie tyle wykrzykników... to daje do myślenia... ! (czyż nie? ... jakoś temat umilkł a ja się nie mogę doczekać.. powinnam ponowić pytanie, zadzwonić, pokokietować przez tel? ta dziewczyna to młoda rozwódka z dzieckiem...!!! czy możliwe że z tą panną to nic poważnego? no i jak to możliowe że 30 letni kawaler zatwarzdziały kawaler pakuje się w związek z taką dziewuchą?!?! i wychowuje cudze dziecko... chcę go jakoś odzyskać... nie wiem czy powinnam wysłac mu kolejny mail... >???