Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktopowa

Pierwsze ruchy dziecka - jak to się czuje?

Polecane posty

Gość aktopowa

w ktorym miejscu i w jaki sposob? - jak skrzydla motyla, gazy? nie pytam w ktorym tygodniu bo to sprawa indywidualna. Mnie wlasnie dzis cos po lewej stronie nisko tak jakby smyra i zastanawiam sie czy to moze byc to

Gość Może dopowiem
Ja czułam jakby w środku ktoś piłeczką maluteńką kozłował, jak opisałam to lekarzowi to mało z krzesła nie spadł tak się śmiał. Gadał mi coś o motylkach i rybkach ale mi takie odczucia były obce.

Gość htre
ja czułam takie jakby pojedyncze pulsowania w prawym dole brzucha prawie ze tam gdzie jajni

Gość Byłam wtedy w 16tc
oglądałam mecz w tv, nogi miałam uniesione, wyprostowane i nagle coś jakby mi "zapulsowało" w środku, tak po prawej stronie od pępka. Nie miałam wątpliwości, że to mój mały :D Teraz w 34tc dziecko się fajnie wypina, pleckami, pupą pod żebrami, mogę go pomiziać, po pupci, wtedy się wstydzi i gdzieś ucieka :) Za dużego pola manewru to nie ma :D własnie teraz się wierci.

ja czuje właśnie takie smyranie od środka, czasem nawet dość mocno mnie łaskocze :)

Gość Ertgrtbrevr
To były dakie delikatne, nagłe i krótkie puknięcia :)

Gość Olali olala
Moze jak pulsowanie albo delikatny skurcz miesni? Ja dopiero po jakis trzech tygodniach bylam na 100 % pewna ze to dziecko

Gość kokweeeeee23
kurde, nei pamietam juz dokladnie :( Tylko to walenie z calych sil z konca ciazy pamietam. dawno to bylo ;(

Gość takie fajne bulgotanie:)
:)