Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam___31

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość żyrafa155
tak swoją drogą.....umawiać się z laską tylko na sex i nie używać prezerwatyw :/ debilizm

Gość to jest TROLL, ten sam tekst
co jakis czas zgladam na kafe, specjalnei si enie udzialam, tylko czytam. pierwszy post, co do slowa, zostal skopiowany. widzialam go na kafe jakies 2-3m-ce temu. autor tez w wieku 30stu lat. nie rozumiem ludzi, po co wymyslac glupie i kontrowersyne historyjki by publikowac je w necie? TO TROLL, TEMAT WYSSANY Z PALCA, DARUMY SOBIE KOMENTARZE

I nie zwalaj winy na Nią! Być może się zabezpieczała, ale żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności! Masz 31 lat a nie słyszałeś o prezerwatywach? Jak byś i Ty pomyślał o antykoncepcji być może wpadki byście nie zaliczyli. A tak. Jesteś zwyczajnym pierdolonym egoistą :o

Gość może mu
przyniosła książeczkę zdrowia:))

Gość adam___31
Nie sądziłem, że jest taka głupia, że będzie myślała, że dam się złapać na dziecko. Dlaczego więc miałem jej nie wierzyć, że bierze pigułki?

Gość j90u98y89t87tftftf
jestem ciekaw co zrobi policja jak wejdzie na ten temat a przy okazji żeby było sprawiedliwie na te na których radzicie jakie tabletki poronne zakupić i gdzie to zrobić:D

Gość lolapolawola
ja pierdziele po pierwsze rozwalaja mnie ludzie którzy ciągle wszedzie piszą ze to prowokacja! w głowach sie wam nie miesci ze sa takie problemy, czy tacy ludzie? w jakim swiecie wy zyjecie? mnie juz nic nie zdziwi. Adam zgodze sie z resztą ze wybrales najgorsze miejsce do prośb o rady na twój problem! przeciez tutaj siedza GŁÓWNIE, jak nie tylko kobiety pragnące dziecka.... niektóre staraja sie miesiącami, latami... wiec jak mają poprzec twoje zdanie skoro chcesz zniszczyc cos na czym im najbardziej zalezy? no pomysl troche.

adam___31 mając tyle lat chyba wiesz ze tabletka może czasem zawieść nie często się to zdarza ale się zdarza, a tak w ogóle to dlaczego ona ma sama ponosić konsekwecje? dlaczego ty się nie zabezpieczałeś? a p o r u c h a ć fajnie było co? ale jak ciąża to jest wina faceta " no mówiłaś że się zabezpieczasz" zwykły palant jesteś i tyle.. szkoda że nie znam Twojej laski odrazu bym wiedziala co zrobić...

Gość v cdszrfcvx
lola ja pierdzielę, ze sa takie naiwne jak ty normalny facet nie szuka porad tutaj, chyba że cipa albo taka cipa jak on21 a moze i lola to adaś

Gość ooopleeeeeeeeeeek
KU RWA! LUDZIE! TO PROWOKACJA! na cholere tu piszecie?

Gość choćby dlatego miałeś jej
nie wierzyć, że pochodzicie z dwóch różnych światów. Ona raczej z rodziny alkoholików, Ty pewnie Jesteś lepiej ustawiony. Dziewczyna myślała , ze jest kopciuszkiem. No cóż nie ona pierwsza i nie ostatnia.

Gość j90u98y89t87tftftf
będą jaja jak faktycznie policja zajmie się tym forum:D

Gość j90u98y89t87tftftf
ten temat to może i prowo, ale linki do pewnej strony przez którą można kupić tabsy poronne prowokacja nie były, więc zapowiada się ciekawie:D

Gość jarooooooooo
człowiek odpowiedzialny sam sie zabezpiecza a nie liczy na kobiete. Ale Ty nie jestes odpowiedzialny skoro chcesz zabić swoje dziecko. Błędu nie popełniła dziewczyna tylko Twoja matka że nie zrobiła z Tobą tego co Ty chcesz zafundować własnemu dziecku.

Chyba zaraz nie wytrzymam...Adam piszesz o tym,że dziewczyna życie sobie spie*** gdy urodzi to dziecko,a pomyślałeś o tym,że po aborcji może miec problemy z tym,żeby kiedyś zajść w ciążę?? Nie chcesz mieć dzieci ok,ale dlaczego ją namawiasz do usunięcia... nie pisz tylko,że Ci jej szkoda i jej życia,bo ja urodzi nie będzie Ci jej szkoda??? Masz 31 lat,tak?? a zachowujesz się jak rozkapryszony bachor , któremu coś nie tak poszło... Bądź na tyle odpowiedzialny,by z nią pogadać i powiedzieć,że będziesz płacił alimenty,ale żeby urodziła.. Nie wiesz co to za ból(psychiczny) po czymś takim. Ja pierd*** jakim to trzeba być sku*** by do czegoś takiego namawiać dziewczyny,bo się z nią spało,a jest za młoda i Tobie to nie odpowiada,ale to trzeba było iść do kibla pobawić się ręką,i spuścić się do kibla,a nie w dziewczyne,a potem próbować zmarnować jej psychikę i życie!!! Boże widzisz i nie grzmisz!!!!

Gość j90u98y89t87tftftf
ona126 rozumiem, że Ty jesteś przeciwniczką aborcji?

Jeśli i tak z nią nie będziesz, ba, już nie jesteś TO NIE MASZ PRAWA TERAZ JEJ DO NICZEGO NAMAWIAC, NIE MASZ PRAWA PODEJMOWAC ZA NIA ZADNEJ DECYZJI. GÓWNIARZU ZASRANY. ZNIKNIJ Z JEJ ŻYCIA, RAZ NA ZAWSZE, TO BEDZIE DLA NIEJ NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE. A KIEDYS SLONO ZAPLACISZ ZA TO ,ZE NAWET NIE POTAFISZ ODPOWIADAC ZA SWOJE CZYNY. TCHÓRZU.

SWOJA DROGA NIEZLY SKURWIEL Z CIEBIE, MAM NADZIEJE ZE DOWIE SIE CO TAK NAPRAWDE O NIEJ MYSLISZ, biedna dziewczyna... nie dlatego że w ciązy tylko dlatego ze BYŁA!!!! z draniem, ktory ją wykorzystał jak dziwke.

Tak jestem przeciwniczką,są w życiu sytuacje gdy uważam,że możed być taki zbaieg podjety ,ale np. gdy dziewczyna zostanie zgwałcona czy to zagraża życiu dziecka lub mamie. Jednak uważam,że normalni** ludzie uprawiajacy sex powinni się z tym liczyć,że dziecko może wyniknąć z "przypadkowego" sexu,i ponieść tego konsekwencje,jeżeli dziewczyna też by nie chciała dziecka to i tak nie powinna go usuwać,mordować,tylko wziasc urodzic i oddac np. do domu dziecka, jest wiele par,ktore nie moze miec dzieci,i by kochaly i zajmowaly sie nim.

ona - tak, właśnie. Mam nadzieje że kiedyś w tym tchorzu obudzi się instynkt i juz nigdy nie bede mógł miec dzieci - dopiero wtedy pozna co to znaczy... Ale on mysli że jest macho,i bedzie cale zycie bzykał panienki za darmo, na szczescie kiedys bedzie zupelnie sam!

Do Adama...Mamusiu... coś się stało, ja żyję ja naprawdę żyję dar życia otrzymałam o, braciszka z boku poznałam on też prawdziwie się raduje i świata oczekuje dzięki ci mamusiu i kochany tatusiu braciszku! patrz, coś się stało jakieś światło się tu dostało jakieś narzędzie błyszczące ała! jakieś kłujące braciszku co oni ci robią? dlaczego dziurę w brzuszku ci skrobią? mamusiu! braciszka rozrywają rączki mu wyrywają! właśnie wykłuli mu oko i serduszko rozdarli głęboko jestem krwią braciszka zbryzgana mamusiu moja kochana już nie ma nas dwoje - zostałam sama jak ja się mamusiu boję pocę się w kolorze krwi mamusiu! nie pozwól umrzeć mi! MAMUSIU! ten potwór paluszki mi obcina już jest kaleką twoja dziecina mamusiu! co ja takiego zrobiłam? ja tylko życiem się cieszyłam mamusiu! ja jestem miłością Boga dla ciebie On naprawdę chce mieć nas w niebie? Jego miłość nigdy sie nie kończy nawet po śmierci się sączy ratunku mamo! on urwał mi już kolano tatusiu! ja będę twoim skarbeczkiem będę twoim aniołeczkiem, ale pomóż mi niech nie wyrywa mi drugiej rączki mamusiu! tatusiu! ja mogę być głodna, nie potrzebuję pieniędzy kochani! ja mogę żyć w nędzy a nie nie pozwólcie aby mnie zamordowali i życie mi zabrali mamusiu, ja jestem jeszcze mała ja będę zawsze cię kochała w twojej starości będę promyczkiem słońca będę miłością cię obdarzała do dni twoich końca mamusiu! jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi już nawet nie wiem jak wy wyglądacie i dlaczego mnie nie kochacie? mamusiu! czy ja umieram dlatego, że tatuś cię dręczy? że cię nie kocha i męczy? ja cię tysiąc razy mocniej będę kochała ja - twoja córunia mała ja będę ci buzi na dobranoc dawała ja się będę z tobą bawiła i śmiała nie pozwól żebym została zmasakrowana! mamusiu! on teraz szczypcami oczy mi rozdusi nie będę widziała mojej mamusi a ty mnie mamusiu będziesz widziała spójrz do śmietnika, tam będę leżała mamusiu! dlaczego życie mi dałaś? i tak okrutnie je odebrałaś? mamusiu patrz! twoją córunię w krematorium spalili a duszy jej nie zabili ja w twoim umyśle będę żyła będę po nocach ci się śniła i będę po nocach do ciebie wołała ja - twoja córunia mała mamusiu! dlaczego zatykasz uszy? przecież nikt cię nie ogłuszy to przecież ja, twój skarbek kochany ten, co miał brzuszek rozerwany mamusiu! pamiętasz jak się bałam? jak o pomoc do ciebie wołałam? a pamiętasz mamusiu oczy tego lekarza? co śmiercią dzieci obdarza? kto mu dał prawo, by zabił twoją dziecinę? twoją niewinną kruszynę mamo... czy ta powolnej śmierci porcja nazywa się aborcja? zapytaj rządzących o nazwiska poznaj tych ludzi z bliska sprawdź, czy oni też swoje dzieci zabijają czy tylko ciebie w pogardzie mają mamusiu! w naszym kraju mordercy chodzą na wolności a niewinnym łamie się kości ustawy ludobójcze podejmują i tobą wcale się nie przejmują mamusiu moja kochana dlaczego cierpisz i jesteś załamana? to przecież ja - twoja córunia mamusiu moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła mamusiu! w twoim sumieniu będę ciągle żyła i będę za tobą bardzo tęskniła że twoja córeczka najbardziej by cię kochała mamusiu moja ja nawet teraz jestem twoja

Gość v cdszrfcvx
dziewczyny przestańcie juz te akty przemocy rozsyłać i roztkliwiać sie bardzo przykry wyżej tekst, ale o to adasiowi chodzi adaś śmiem twierdzić, że jest gosciem od foto swojego małego on21, bo ma ten sam styl pisania, bez błędów, a mało który facet pisze bez błędów nabija was w butelkę, a wy jak ćmy lecicie do swiatła i mu odpowiadacie na przygłupawe tematy

Gość j90u98y89t87tftftf
generalnie ja rozumiem Wasze oburzenie, ale bądźcie przynajmniej konsekwentne...... nie wierzę że w tym temacie wypowiadały sie same przeciwniczki aborcji

Gość v cdszrfcvx
nic nie rozumiesz i nie podsycaj ognia

adam___31 jak czytam takie rzeczy to zastanawiam sie czemu twoj ojciec nie namowil matki na to samo na co ty chcesz ta dziewczyne:/ przeciez to az wlos sie na glowie jezy:( masz tyle lat i nie wiesz ze nawet przy tym sposobie antykoncepcji istnieje ryzyko zajscia w ciaze? jak myslales wczesniej dolna glowa swa to teraz pomysl ta wlasciwa. jestes doroslym facetem a zachowujesz sie jak nastolatek i mam nadzieje ze to kiepska prowokacja a nie smutna prawda bo na miejscu tej dziewczyny chyba bym nie wytrzymala i cos ci zrobila. ale pewnie jest silniejsza od ciebie i sobie poradzi z ta sytuacja.. i wiesz co?mam nadzieje ze ci tak da w przyszlosci popalic zeby ci sie wszystkiego odechcialo!!!

Gość dlaczego tak źle mu życzycie
on po prostu nie chce tego dziecka tak trudno to nagle zrozumieć?

Gość v cdszrfcvx
on nabija was w butelkę durnymi opowieściami nie przeczę, ze są takie sytuacje napewno, ale ta miejsca nie miała z tymi osobami, bo to ściema on nie potrafi konstruktywnie z wami rozmawiać tylko klepie wkółko to samo