Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam___31

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

"...bo ja w najgorszym przypadku będe płacił marne grosze, ale ona sobie zawali życie kompletnie. " ty się boisz o swoją dupe, a nie jej zmarnowane życie. źle trafiłeś, to forum ciąży i o wychowywaniu dzieci. nawoływanie do aborcji jest karalne. Co do marnych groszy alimentów, to sąd zdecyduje ile ci upierdzielić z wypłaty hehe na szczęście nie zależy to od ciebie

Gość adam___31
Napisałem już, że nie uchylę się od płacenia alimentów gdy zajdzie taka potrzeba, więc tylko na tym będzie polegała moja odpowiedzialność. Ale jeśli ona zdecyduje się urodzić to popełni największą głupotę. Dziwi mnie, że tego nie widzi. Póki co urwałem z nią kontakt. Mam nadzieję, że zobaczy, że nie żartuję i naprawdę nie chcę z nią być.

Dziecko nie jest głupotą... chociaż jak zaczynam Ciebie czytać to załuje, ze aborcja nie ejst legalna :/ a nóż Twoja matka by za wczasu zapobiegła głupocie...

to jest tylko i wyłącznie jej decyzja i nie masz prawa jej namawiac do aborcji , nie ważne czy zabieg czy tabletki , nie masz prawa - rozumiesz !!! namawianie do usunięcia ciązy wg naszego prawa jest karalne !!!

Gość adam___31
Nie obchodzi i nie czuję się winny z tego powodu, chociaż wiem, że wielu ludzi odbiera mnie jako drania. Jeśli o samą dziewczynę chodzi to troszczyłem się o nią w jakiś sposób czasami. Kupowałem jej coś do jedzenia, raz dałem jej trochę pieniędzy gdy zbliżała się Wielkanoc, bo wiem że miała wtedy wyjątkowo ciężką sytuację. Sam zachęcałem ją do wyjazdu, wiedząc jakie ma tu życie ze swoim ojcem i żadnych perspektyw. Jej wyjazd wiązałby się oczywiście z tym, że urwalibyśmy zupełnie kontakt, więc wiedziała, że między nami nie ma nic poważnego.

Gość ale to już było ....
Ile razy jeszcze ten temat będzie na nowo wklejany?

Gość tez zbieram
Myślisz debilu, ze jesteś jedynym facetem na świecie i ona będzie całe życie do ciebie wzdychać??? Urodzi ślicznego bobaska, na którego ty będziesz co miesiąc bulił i miejmy nadzieję, że nie zmienisz zdania i dziecko nie będzie musiało w życiu oglądać takiego śmiecia w roli swojego ojca :o A wychowa je kto inny, o to się nie martw, mało która młoda dziewczyna jest sama, nawet z dzieckiem... Większego zjeba, nawet tu na kafe dawno nie było:o

Gość adam___31
Oceniam to trzeźwo, bez emocji i po prostu wiem, że będzie dla niej lepiej, jeśli usunie, a ewentualne załamanie będzie lepsze niż totalne uwalenie życia jeśli urodzi. Jej sytuacja jest naprawdę kiepska - finansowa, mieszkalna, czasowa. Bywało, że kupowałem jej coś do zjedzenia, bo chodziła głodna. Mieszka z ojcem, który pracuje dorywczo i lubi sobie popić. Miała plan, by zamieszkać w innym mieście, zacząć studiować zaocznie, pracując jednocześnie, a teraz jej się to nie uda jeśli urodzi. Nie pójdzie ani do pracy ani do szkoły. Nie ma żadnej rodziny, koleżanki rzecz jasna jej nie pomogą. No ale... jak już chce. Jeśli jest taka twarda i chce urodzić, to niestety sama podejmie konsekwencje tej decyzji.

Gość juz tak na niego
nie naskakujcie. taka prawda ze nikt z nas nie wie jakby sie zachowal bedac na ich miejscu. kazdemu mowi sie dobrze bo to nie jego dotyczy.

Gość uuyiyu
Biedaczek się wkopał i będzie gorzko kwiczał ;)

Gość oMG ???????
aborcja? i jeszcze masz czelnośc mówić o zabójstwie dziecka? ty prostaku, to karalne. Niech urodzi i wychowa a ty płac bo to twoja wina. dzuecko nie ejst tu winne, stao się i tyle wiec badż odpowiedzialny i pomóż jej!!!

Gość v cdszrfcvx
to specjalna prowokacja dla dziewczyn, które dzieci mieć nie mogą albo starają sie i nic nie wychodzi to przecież offerma, albo on21 chce sie przebić i musze przyznać, że mu sie udało

do nadgorliwych > Zgłosić takie namawianie ma prawo tylko matka tego dziecka, a nie jakieś postronne osoby.

Gość adinnaaaa
a ona tego dziecka chce? moze pomyslcie o adopcji ze wskazaniem. nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ale aborcja moze spieprzyc psychike kobiety.

Gość a tak wlasciwie to po co z nia
Byles jak masz ja za nikogo?? Swoja droga sprawa zgloszona juz na policje z twoim ip.

Gość v cdszrfcvx
żaden zdrowy normalny facet na takie forum nie włazi mój chłop nawet nie chce o takowym słyszeć jak mu mówię czasem coś o kimś wiec drogi adasiu daj spokój, bo masz pod kopułą coś nie halo

Gość adam___31
Może jestem draniem i czym tak jeszcze... Ale to nie zmienia faktu, że nie chcę z nią być, nie chcę dziecka i na pewno nie będę się tym dzieckiem zajmował. Nie można kogoś zmusić do tego. Jeśli ona mnie okłamała i nie brała pigułek (a podejrzewam że tak było), to mogła się liczyć z taką sytuacją jak teraz - że jednak nie zmienię zdania. Ja jej nigdy nie oszukiwałem.

Gość do omg
z tym placenie alimentow to nie jest tak jak ci sie wydaje:(( wystarczy ze koles nie pracuje(pracuje na czarno) i mu moga naskoczyc

to prowo facet pisal o tym z dobry mc temu a dzis znowu teraz juz ciazy nie da sie usnunac a on dalej pieprzy farmazony

Gość kamilciamilcia25
Czemu tak najeżdżacie na niego? 1. Od początku powiedział jej, że dzieci są wykluczone. 2. Ona się z tym zgodziła i okłamała go, że bierze tabletki, albo przestała je brać później. 3. Wiedziała, że to luźny związek tylko dla seksu 4. Doradzał jej, żeby zmieniła swoje życie na lepsze 5. Gdy ona zdecyduje się urodzić, on nie będzie się uchylał od alimentów Czemu więc egoista? Czemu zakłamany? On od początku stawiał sprawę jasno i od początku do końca jest uczciwy. To ona go oszukała.

Gość nie podniecajcie
sie ta policja bo policji takie rzeczy nie intesuja. co wy w panstwie policyjnym mieszkacie czy jak? normalnie kwitnie handel wszystkim na internecie a oni sie zajma aborcja? puknijcie sie panny w glowe

Gość v cdszrfcvx
a wy dalej swoje to prowo, a wy podtrzymujecie temat adasia

Gość kudriga1
"Ale to nie zmienia faktu, że nie chcę z nią być, nie chcę dziecka i na pewno nie będę się tym dzieckiem zajmował. Nie można kogoś zmusić do tego." a ty wciąż to powtarzasZ, a ANI JEDNA OSOBA ci tego nie sugerowała. Nikt ci nie każe z nią być, cyz z dzieckiem. Tak jak Ciebie do tego się nie da zmusić tak ty jej do aborcji.

Gość tez zbieram
taaaa jeść co nie miała a pigułki brała:O:O:O:O Pierdolnij się w łeb

Gość powazna kobieta
31letni głupek jesteś i już... żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności że kobieta nie zajdzie w ciążę... trzeba było myśleć przed a nie kombinować po... dorośnij i weź odpowiedzialność za to co zrobiłeś a na przyszłość nie bzykaj się z kobietami z którymi nie chcesz mieć dzieci... a jak nie chcesz w ogóle to się w ogóle nie bzykaj...

Gość adam___31
Ale co to znaczy odpowiedzialność? Tak, wezmę, ale jedynie w postaci ewentualnych alimentów. Żadnej innej odpowiedzialności nie wezmę na pewno.

Gość ciezko cos
Ci doradzic. Moze faktycznie powinnyscie przeprowadzic adopcje ze wskazaniem. Domy dziecka przepelnione, przybywa coraz wiecej rodzicow nieodpowiedzialnych. MOPS swoja opieka otacza coraz wiecej osob. Co za tym idzie niezdolnych do spolecznego normalnego funkcjonowania. dziewczyna glupia ze liczy na to ze zobaczysz dziecko i nagle ci sie odwroci i zapragniesz byc tatusiem. Inna rzecz skoro to nie twoja liga to po co ja posuwales? jest duzo dziewczyn z wyzszej polki.