Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panewicz

Gwizdnąć niewiernemu łajdakowi numizmat?

Polecane posty

Gość panewicz

Właśnie się pakuję. Dowiedziałam się o zdradzie faceta, z którym mieszkałam i zamierzam zniknąć z rzeczami zanim on wróci z pracy (wraca ok. 19). No i zbierając manatki znalazłam w szafce przy łóżku monetę, na oko złotą 50 dolarów - bizon na awersie. Myślę o tym, żeby ją gwizdnąć jako szczupłą odpłatę za poniesioną krzywdę. Raczej symboliczną, bo 50 dolców to nie majątek. Czy sądzicie, że ta moneta może być więcej warta? Wiem że piszę jak zimna materialistka, ale jestem w tak mściwym nastroju i tak mi się cierpliwość skończyła, że coś we mnie pękło. Od paru godzin już tylko na chłodno kalkuluję.

20 dolarówki warte sa okolo 5-6 tys ,ta pewnei troche mniej,ale nie zabierja jej nie znizaj sie do jego poziomu

Gość Peezda
Jakaś faja kasuje wpisy. Złote 50 $ z bizonem wart jest ponad 6000 zł. Moneta wykonana jest z 24 karatowego złota. Waży 1 uncję.

Gość zloto82
masz zlotego 50 dolarowego bizona ?!?! faken shit toz to 1OZ jedna uncja zlota warta okolo 6tys zl !!!!

Gość Che'
"Jeżeli masz świra ,to go hoduj". Tak masz w stopce. Możesz rozwinąć myśl. Jak Ty to interpretujesz?

Gość studętka stuijująca
ktos slusznie napisal- nie znizaj sie do tego poziomu