Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaOla1233

Czy spinki do koszuli to dobry pomysł na prezent?

Polecane posty

Gość polaOla1233

No własnie, mam dylemat. Czy spinki do koszuli to dobry pomysł, żeby dać tacie na urodziny? Od razu zaznaczam, że chodzi mi o takie jakieś wymyślne, o jakiś fajny wzór, nie o klasykę.

Gość polaOla1233
Mama niestety nie jest już z nami...więc... Sama muszę coś wybrać. Mam 18 lat.

Gość korek karolek
Jesli chodzi w takich koszulach i mu sie te spinki przydadza, to jak najbardziej. Bo jesli chodzi w koszuli z guzikami, to raczej malo fajny prezent.

Pomysł fajny- ale zastanów się, czy kupować wymyślne- bo raczej nigdzie ich nie założy. Klasyka to klasyka.

Gość polaOla1233
No właśnie chodzi bo kilka ma, ale zastanawiam się czy takie bardziej wyluzowane mu się spodobają ;) Tata ma 42 lata.

Gość polaOla1233
Moja mama nie żyje, więc dajcie sobie siana z głupimi komentarzami!!

Gość polaOla1233
Polly84 a jeśli ma właśnie głównie takie klasyczne to kolejne klasyczne nie będa zbędne?:/

Gość polaOla1233
a jakie to ma znaczenie w temacie który stworzyłam? Nie piszę o mamie tylko o prezencie dla taty.

pola- zobacz, jakie już ma i postaw np. na ciekawy kolor, kształt. Tylko nie wyjedź np. ze spinkami w kształcie misia bo gdzie w nich pójdzie? :) Ale pomysł fajny, a i tata młody to nie musisz się tak ograniczać :)

Gość polaOla1233
Podszywanie się pode mnie jest żałosne, ale skoro kogoś to bawi, to gratuluję poczucia humoru! :)

Te z kartami fajne, tata jest młody i na pewno się ucieszy :) Zresztą też podsunęłaś mi pomysł na prezent dla mojego faceta :) Myślałam też o jakimś fajnym krawacie, ale spinki ciekawsze :)

Gość dmn dsmvsd
koszula z miejscem na spinki to klasyka , wiec i spinki nich nie bedą durne i kiczowate a ładne klasyczne ! i pamietajcie !! SPINKA do krawata nie jest dla ubranego klasycznie w garnitur faceta , smieszą mnie faceci w spinkach do krawata owa jest dla kelnerów itd. doszkolic sie w tej kwesti panowie i panie

Tak, zważywszy, że Autorka pisze o spinkach do koszuli, nie krawata... I to jest prezent dla taty, więc może być trochę mniej klasyczny.

Gość polaOla1233
Ja właśnie na początku też myślałam o krawacie, ale doszłam dokładnie do takich samych wniosków co Ty..że to już w ogóle takie oklepane bardziej. Hm.. to pokaże Wam jeszcze te gitary http://allegro.pl/show_item.php?item=2671613678 które lepsze..karty czy gitary?

Gość wodadlasloni
Moim zdaniem te karty sto razy lepsze od gitary, tym bardziej patrząc pod kątem taty

Gość matacz ,.,.,.,
jako tata i elegancki PAN w zyciu bym ni jednego ni drugiego nie załozył

Gość matacz ,.,.,.,
w kwesti spinek do koszuli , napisałem tez o spinkach do krawata bo czesto wystepują w komplecie - te komplety nalezy omijać

Gość polaOla1233
lilipop783 dzięki za linka. Spinki świetne, tzn wzory super, bo bardzo oryginalne i duży wybór. Nawet też są takie karty co mi się podobają. Tylko jest jeden minus...cena. Te kosztują ponad 80 zł, a te z allegro co znalazłam tylko 35 zł..a to dla mnie duża różnica... Ale dzięki, przynajmniej sobie przejrzałam i tylko się upewniłam, że ogólnie to dobry pomysł na prezent.

Gość Weronikaaa34
Myślę, że złoto nie każdemu się podoba, a srebro już większe szanse, że trafi się w czyjś gust, nie są aż tak szykowne no i spokojnie można je zakładać do biura, bez rzucania się w oczy :)

Gość piotrekk31
Weronikaa ma rację, zamówcie srebrne, na tej stronce co linkujesz są bardzo ładne srebrne spinki, bardziej skromne no i też nie przepłacicie za duzo :D

Gość poszukaj kogos na miejscu
lepsze guziki do koszuli

Gość marcelinaaaa
może macie racje, srebrne też są eleganckie :) dziękuję za pomoc!

Gość takasobiejednajedyna
A może oryginalne spinki do mankietów? Na przykład drewniane, z grawerem... Znajoma zdecydowała się na taki oryginalny dodatek do stroju ślubnego pana młodego, ale można je zamówić też na inne okazje. Polecam te z imperiumgadzetow: https://imperiumgadzetow.pl/433-spinki-do-mankietow