Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

jak sie nazywa taka choroba ??

Polecane posty

Gdy kogos ciągle cos boli ??? Bo ja najpierw miałam tydzień z brzuchm, przeszło to potwornie już drugi dzień boli mnie głowa , tabletki pomagają na max 2h. Mam temperaturę 36.0 , słabo kontaktuję, a ciśnienie mam 107 na 67 ...

Gość o rany julek
hipochondria

Gość nanetta
Dokladnie, tez chcialam napisac ze hipochondria :O

Gość o rany julek
przestan sie tak obserwowac i rozczulac nad soba

Male są.. Może tak na fotce widać, ale naprawdę, nie ma się czym chwalic .. A ja sie nie rozczulam.. Co ja na to poradze, że mam takie ciśnienie, nisa temperaturę i nie ogarniam co się dzieje do okola ?? Nie robię tego specjalnie, przeciez nie zawalilabym specjalnie kartkowki i nie zawieszała i myślala, bo chcę mieć w szkole dobre oceny i wgl :(

to nie musi być choroba , ale objawa anemii . Słabe ciśnienie , bóle głowy i niska temperatur pasuja tu ja znalazł . Idź do lekarza i i weź skierowanie na p odstawoe badana - mocz , mmorfologia i ob .

Nie mam matki. I spadaj idioto bo ja nei przyszłam tu po ty by sie anatomi faceta nauczyć bo miałam to w pierwszej gimnazjum tylkoo żeby dowiedziec sie co mi jest

badanie okresowe powinien robić - co jakiś czas każdy . I nie idzesz do lekarza tylko na badania .

Gość mmgjhf
nic Ci nie jest. ciśnienie masz w normie. ja mam 90/60 lub 90/50 i to też jest norma. więcej ruchu na świeżym powietrzu

zaczęłam się źle czuć po dwóch wf- ach na polu :P Nie chce gadać o matce a do ginekologa ide do babki i mam podobno iśc na usg ..

Gość mmgjhf
to źle się ubrałaś i Cię zawiało. bierze cię jakieś choróbsko. a brzuch może boleć ze stresu np.

pie**ole taką matkę. :/ Nie wiem czy wgl matka ją można nazwać. Matką jest nie ta , która Cię urodzia, lecz ta, która cię wychowala a nie zostawila, totalnie olala i zapomniała o Tobie :/

nie ejstem w ciązy !! :/ no możliwe, że zawiało a brzuch bolal bo się zatrułam .. Tylko jak wytłumaczyc facetowi po 40 - stce, że żle się czuje i chce jeden dzień przerwy od szkoly, bo i tak zdycham w szole i nic nie wiem z lekcji .. ?

Gość sdhddhdhdh
Pamiętaj już nigdy więcej nie bierz do buzi penisa który chwilę wcześniej był w twojej pupie bo to stąd masz te dolegliwości teraz

Gość ananasanaa
Ojciec Mateusz??

Gość gjfjfjff
Weź w ogóle nie potrafisz się wyluzować

Gość Pammela
Ile masz lat? Jeżeli ukończyłaś 15 możesz iść sama do lekarza, jeżeli nie, lekarz ma prawo Cię odesłać do domu. Może po prostu jakieś chorubsko Cie bierze? Ja na początku miałam takie same objawy, później powiększyły mi się gruczoły i okazało się że to tarczyca. A może anemia, może jakiś wirus, może masz mało cukru we krwii?