Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ciąża?

Polecane posty

Witam :) Ostatnią miesiączkę miałam 29 sierpnia. Dzisiaj zrobiłam rano test, wyszedł pozytywny. Po południu drugi - tak samo. Testy rożnych firm. Czy któraś, tak miała, a nie była w ciąży? Jestem trochę w szoku, bo od sierpnia się staram i nie spodziewałam się, że tak szybko zajdę? Nie znam długości moich cykli. Przez pół roku brałam tabletki anty, skończyły mi się na koniec lipca...

On, no raczej, że wiatropylnie :P

Gość hgdygf
Na bank jesteś w ciąży , idź do ginekologa aby ustalić który to tydzien:) gratuluje

Gość dfdghjkio
Nie szukaj dziury w calym! Jestes e ciazy! Gratulacje

Ok :D Dzięki dziewczyny :) Trochę głupie pytania, ale jakoś uwierzyć nie mogę :D Moje pierwsze dziecko i pierwsze testy w życiu ;) i jakoś nie mogłam im uwierzyć :D

mialas jakies podejrzenia ze to ciaza, mnie rowniez Sie @ spoznia ipodobnie jak ty ostatnia @ mialam 28 sierpnia jeszcze testu nie robilam. Pozdrawiam

mialas jakies podejrzenia ze to ciaza, mnie rowniez Sie @ spoznia ipodobnie jak ty ostatnia @ mialam 28 sierpnia jeszcze testu nie robilam. Pozdrawiam

Gość Sara85
Gratuluję:)Jesteś w ciąży:) Ja tak samo miałam om 29 sierpnia i do tej pory się nie pojawiła... Ale boję się zrobić test, bo już ponad rok się staramy.Pierwszy raz tyle mi się spóźnia:D

Gość kokoszka123
Grtuluję Skarbie, ja zaszłam w ciąże ekspresowo 3 tyg po odstawieniu antykoncepcji. Można?można;) tearz wybierz po prostu dobrgo lekara, żeby Ci prowadził ciąże, żebyś u ufała ;)

Bardzo bym chcial niestety muszę jeszcze troche poczekac test bede Miala mozliwosc zrobic dopiero za jakies 5 dni.

Mam jeszcze pytanko czy W 6tyg (jezeli oczywisciebym byla) mozna Juz cos odczuc, nie Wiem czy dobrze odczytuje Moje "objawy" ale mam dziwne skurcze i wrazliwe n'a dotyk sutki .

Dzisiaj Juz mam mniejszy bol i zadziej wystepuje. Mam nadzieje ze test bedzie pozytywny. jak nie to trudno bedziemy dalej dzialac. Nzjgorsze jest to ze mam ostatnio bardzo nieregularne @

warto sprobowac :) ja na Twoim miejscu chyba bym "jaji zniosla" z niecierpliwosci, i skoro autorka miala @ tak jak i Ty to powinnas zrobic ten test i Ty :)

Gość hmmmmmmm.......
to teraz wystarczy zyczyc ci, zeby ciaza sie utrzymala. Uwazaj na siebie.

Powoli tee Juz trace cierpliwosc. Test powinno die robic rano. Czy to obojetne Czy pojawily ci Sie zylyna piersiach i n'a sutkach

jezeli to ciaza to na tym etapie ciazy powinnas ujrzec 2 kreseczki, a jezeli ich nie bedzie to powtorz test za kilka dni - to nie majatek :) alke wydaje mi sie ze to CIAZA!! :)

No kurcze niestety nie mam mieszkam W niemczech i przeprowadzilam Sie do malej miescinki do ventrum mam 10km i nie mam Sie jak dostac. Ale jutro kupie.

spoko, sama sie "podniecam" jak jakas dziewczyna jest w ciazy, wtedy przypominam sobie co ja czulam jak ujrzalam II kreseczki :)

Test zrobiony wynik pozytywny. Z moich obliczen wynika zedzisiaj zaczyna Sie 7 tydzien (5od zaplodnienia) czy normalne sa bole jajnikow i pobrzusza

Test zrobiony wynik pozytywny. Z moich obliczen wynika zedzisiaj zaczyna Sie 7 tydzien (5od zaplodnienia) czy normalne sa bole jajnikow i pobrzusza

tak, normalne :) mnie tez bolały sutki, boli brzuch, jak na okres.... Test zrobiłam, bo właśnie sutki bolały mnie, jak nigdy... Mogę Ci tylko powiedzieć, że na usg idź za tydzień, nie spiesz się...ja byłam i muszę czekać teraz dwa tygodnie...jest pęcherz ciążowy, ciałko żółte, nie ma jeszcze zarodka,lekarz mnie wystraszył, nie wiem, czy za wcześnie na zarodek, czy mam puste jajo....Nie powiedział, który tydzień. Jedynie, że mam przyjść za 2 tygodnie, dał mi listę badań do zrobienia przed wizytą...chyba że nastąpi krwawienie... Życzę Ci żeby u Ciebie było wszystko dobrze :)