Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvdvdfbfd

CO SĄDZICIE O MOIM POMYSLE?

Polecane posty

Gość xcvdvdfbfd

Mieszkam w niedużej miejscowosci. Za rok skończę licencjat z ekonomii, mam juz dyplom technika farmaceutycznego. Chciałabym założyc własny punkt apteczny. To coś, jak mała apteka, tylko nie ma wszystkich lekarstw, niektóre są dostępne tylko w "pełnych" aptekach. Co o tym myslicie?

Gość tuccuctuc
co rozumiesz przez "mała miejscowość"? teraz nawet w wioskach jest przynajmniej jedna apteka, a w moim małym miasteczku 15 tys jest tyle aptek, że straciłam rachubę, więc nie widzę sensu istnienia czegoś takiego jak "punkt apteczny"

Gość xcvdvdfbfd
jest to miejscowosc ok 50 tys mieszkancow

Gość Le Soldat
za mikrofonami postać w głowie siedzi pomysł pozwól mu się wydostać

Gość mama2l. zona 3l
Bez sensu. Mieszkam na wsi i tu pidstawowe lekarstwa na grype, na zoladek, zgage, mascie, bandarze, plastry sa sprzedawane w zwyklych sklepach. Wiec punkt apteczny bez sensu i tak po lekarstwo na recepte trzebaby jechac do zwyklej apteki. Eiec jsk juz masz plan to nie rozdrabniaj sie tylko bierz kredyt u pozadna apteke otworz

Gość tuccuctuc
50 tys to nie takie maleńkie miasto i duża konkurencja- pewnie co najmniej 10 aptek- człowiek przyjdzie raz, będziesz mieć jedną pozycję z recepty i co? więcej nie przyjdzie. ja chodze tylko do jednej apteki- z najniższymi cenami i największym asortymentem plus możliwość sprowadzenia wszystkiego co sobie wymyślę na następny dzień