Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Spodobałem się dzisiaj obcej kobiecie !!!

Polecane posty

blondyna robi to samo :) jest dla mnie bardzo miła :) Szkoda, ze juz nie pracuje ten koleś co mnie na piwo kiedyś po pracy zapraszał..miałbym kolege...

Gość moze on
heheh no moze byl gejem i by cie rozprawiczyl :D

Gość andżela łejker
BLE BLE to prawda ze wypadły ci zęby jedynki od cukierków ? :D czemu caly dzien tu nie zagladasz tylko wieczorem? Przeciez bezrobotny jestes

Gość moze on
cukierki szkodza na zeby :D

Gość IMO12358
Niski - Nie czujesz się trochę jak transwestyta albo inna ciota?

Gość moze on
te nike sa strasznie wsiockie :P

niski, to jakiś pedał się pod imo podszywa. imo ma trochę z deklem nie tak ale nie tak bardzo.

nie ale jakby ktos zobaczył co mam w butach to pewnie czułbym sie jak ciota... W sklepie w ktorym odebrałem te wkładki babka mowiła ze faceci zamawiają nawet 7-8 centymetrowe :O albo buty podwyzszające z wbudowanymi wkładkami w podeszwie nawet 13cm...trepy jak na Antarktyde, paskudne buciory :O to musi byc komiczne kurdupel w butach ktore wygladają na rozmair 52

"niewygodne ale chyba warto sie pomęczyc" no nie wiem. ja z perspektywy czasu uważam że jedyne co warto to zaakceptować siebie takim jakim się jest a nie szarpać się niepotrzebnie. no ale ja jestem 37 letnim prawikiem więc może i nie mam racji.

Gość nie mam tez zemba
Ja tez nie mam jedynki, wypadła mi jak jadłem bułke :D wiec ble ble nie jestes sam :D czeka mnie tez borowanie 4zebow, 2kanalowo i 2do wyrwania, kurva bede szczerbatym prawiczkiem

Gość IMO12358
No żeby Oferma mnie bronił!? Tego jeszcze nie było! Może nawet zagłosuję na PiS! :classic_cool:

Gość twtmtdtdjwatg
szczerbatego to nawet najwieksza brzydula nie zechce

ja pieprzę, jak takich rzeczy słucham to naprawdę mam fart z tymi moimi zębiskami. i to pewnie wszystko ludzie młodsi ode mnie.

Gość Centymetry prawiczków:
Grzeslaw - 155 cm ­ IMO - 162 cm Ble Ble - 164 cm Draxon - 167 cm Niski prawiczek - 168 cm Kurdu_Bydzia - 169,5 cm ­ Offerma - 172 cm Korjonos - 173 cm SamotnikXI - 174 cm frodo the niziołek - 174,5 cm Argen - 175 cm Beliar - 177 cm ­ Darker - 185 cm Prawiczek bez wiary - 185 cm Looooser - 185 cm Aeroflot - 186 cm Kapselko - 187 cm ­ Ten ostatni niedziel - 190 cm Reserved - 190 cm Cream - 191 FHG - 191 cm BSA - 193 cm

a żeby ząb wypadł przy jedzeniu bułki to już chyba musi być zupełnie zepsuty. przecież zdrowy to w kości siedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Offerma - Ty sam kurwa siedzisz w kosci , pierdolony osle ! Powtorz sobie anatomie czlowieka !

Gość Sztefan
Grzesłam to dopiero ma przejebane

no oczywiście że w kości siedzi. chyba idioto nie widziałeś nigdy czaszki (nie koniecznie ludzkiej).

Gość twtmtdtdjwatg
Ciesz sie offermus, moja kumpela ma 25 lat i bedzie miała proteze tzn sztuczną szczęke. Po rodzicach słabe zęby+ zaniedbanie, dorobiła sie parodontozy no i po ząbkach. Mój kuzyn z kolei ma 22lata, nie dba o zeby, dwa srebrne, kilka wyrwanych albo z prochnicą, szczerbaty dziadzia :D i dziwi sie ze dziewczyny uciekają, mozna to zrobic na nfz a on unika dentysty porazka

Gość IMO12358
Sztefan - Grzeslaw to śmieć.

ja się cieszę jak nie wiem co. to jest moja jakaś schiza. taki bezzębny człowiek to mi się z "lumpenproletariatem" kojarzy.

Gość nie mam tez zemba
mi nie wypadł caly !! Tylko ułamał sie przy dziąśle :/ hujowe mam te zeby. Musze isc w koncu do dentysty bo wygladam jak debil. Tez mnie chyba czeka kiedys sztuczna szczeka. Probowalem wszyskiego. Elmexa, odstawienia past z fluorem, nitkowanie, unikalem cukru, żarłem magnez i wapń a one nadal sie psują ja pierd....

Gość moze on
offerma a dlaczego jestes jeszcze pravikiem ??:>

Gość Zuzanna Amelia & 3
moze on - Pytasz sie dlaczego on jest prawikiem ? A ktora by go zechciala ! Niski , gruby okularnik co wyzywa kazda kobiete ktora sie napatoczy