Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Spodobałem się dzisiaj obcej kobiecie !!!

Polecane posty

"a one nadal sie psują ja pierd...." tak to chyba jest. może to sprawa genetyki a może odżywiania albo cholera wie czego. mi się nigdy zęby nie psuły za bardzo. no ale druga rzecz to że ja się dentysty nie boję. jak tylko coś wypatrzę że jest po psute albo co to zaraz idę. lepiej iść na borowanie niż na wyrwanie (czyli na "coś ekstra").

Gość ojesu hahaha
zabawne te prawiczki :D teraz sie dowiadujemy ze zębow nie mają :D

Gość moze on
amelia a ty jestes ladna ??:>

"pewnie do wyrwania będzie ale boje sie isc" no i właśnie. genetyka genetyką, dieta dietą ale higiena paszczy i okresowe przeglądy też mają znaczenie. mnie ten co z nim walczę teraz to nie bolał za bardzo. i pewnie są tu tacy którzy by z nim do dentysty nie poszli. a ja poszedłem i pewnie go uratuję. i ciągle będę wśród 5% ludzi w polsce którzy w wieku 35-44 lata mają wszystkie zęby. HA HA :D

Gość IMO12358
Niski - Boją się tylko cioty. 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 3
Moze on - To ja tu zadaje pytania

Gość dmuchana tekla
ja też mam problem bo dwa zeby obok siebie stracilam jak myslicie jak to najlepiej rozwiazac implanty - to jeszcze musialabym troche popracowac a koronki to uszkodza sasiednie zeby jakie najlepsze rozwiazanie tymczasowe? czy lepiej byc szczerbiek dopoki nie uzbieramy na implants ?

Gość ojesu hahaha
buhaha jasne ze moze sie trafic ale zeby dwa zeby wypadły ?! Co on jadł kamienie czy krówki? No smiechu warte :D

Gość ojesu hahaha
lepiej zbieraj na implant, a szczerbatego usmiechu póki co staraj sie nie pokazywac

Gość moze on
zuzaaa na kolana !! :D

Gość a mnie wlasnie to zawstydza
jasne,spodobales-smiala sie z ciebie nic wiecej

Gość Zuzanna Amelia & 3
22:56 [zgłoś do usunięcia] !offerma a ja poszedłem i pewnie go uratuję. i ciągle będę wśród 5% ludzi w polsce którzy w wieku 35-44 lata mają wszystkie zęby. HA HA" ­ I wsrod 5 % ludzi ktorzy w tym wieku nie zaruchali i prawdopodobnie nie zaruchaja. HA HA

"czy lepiej byc szczerbiek dopoki nie uzbieramy na implants ?" też się nad tym zastanawiałem jak mi groziło usunięcie. trochę można poczekać z dziurą. ale nie za długo bo zęby jak mają dziurę obok siebie to się przesuwają. ja to bym tymczasowo chyba jakąś protezę sobie walnął. ja wiem że to jak dla starej babci ale za bardzo wyjścia nie widzę. stałe protezy na koronkach to zniszczą ci zęby obok. przesrane szczerze mówiąc. może pogadaj z dentystą co będzie najlepsze "tymczasowo" bo tutaj to nikt się nie zna.

Gość dmuchana tekla
jeden sie skruszył a drugi był wyleczony az pewnego nia plomba wypadła bolał bardzo - stan zapalny bylam u dentysty - prywatny najlepszy w miescie a tu slysze ze jedynie ekstrakcja wiec wyrwalam bo po co mitaki -bedzie niszczyl nastepne

"I wsrod 5 % ludzi ktorzy w tym wieku nie zaruchali i prawdopodobnie nie zaruchaja. HA HA" taki kurwa jestem wyjątkowy. a już jakby wziąć koniunkcję to w ogóle. bo ile może być ludzi po 35 którzy mają wszystkie zęby i nie zaruchali?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Offerma - Ty to nigdy nie zaruchasz , ktora by takiego chciala , chyba tylko slepa i kulawa

Gość dmuchana tekla
proteza dwuzebna - jeszcze takiej nie widzialam ale chyba przejsiowo musze pogadac z dentysta gorzej jak mi wypadnie przy calowaniu musze jakas dobrą corege kupic do tego

Gość moze on
zuza a dlaczego interesuja cie tak losy pravikow ??:>

Gość dmuchana tekla
bo to moze pravik-transwestyta z nadzieją na zmiane losu

dzisiaj znalazłem fajny komentarz a propos biedronia i grodzkiej: pytanie natury prawnej. czy związek biedronia z grodzką to byłby związek normalny czy partnerski?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Offerma - Coooo ??? Wyjatkowy ??? Dobre sobie , to najlepsze co dzisiaj przeczytalam , ty to jestes starym dziwakiem

Gość Zuzanna Amelia & 3
Argen - Staram sie pomoc normalnym ludziom , szukam dla nich najlepszych rozwiazan , ale uwazam , ze glupote trzeba tepic , a Offerma taka wlasnie prezentuje

Gość ola 17wrocław
ja nie rozumiem jak mozna miec 37lat i byc prawiczkiem jak offerma !! Masakra jakas, przez tyle lat zadna sie tobą nie interesowała?

Gość Zuzanna Amelia & 3
23:15 [zgłoś do usunięcia] Argen Nie. To taka znudzona panna, która pyta wszystkich o wszystko. ­ Bo ja jestem Zuza i dorwe kazdego intruza

Gość Zuzanna Amelia & 3
Ola - zielony zelek i mp - 30 byly nim zainteresowane , a poza kafe kazda go opluwala

Gość Zuzanna Amelia & 3
23:33 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 3 Bo ja jestem Zuza i dorwe kazdego intruza ­ Podszywka - Idz rymowac gdzie indziej.

Gość moze on
a na mnie panny leca :D