Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet mało przystojny

Nie mam pracy bo jestem brzydalem

Polecane posty

Wysyłam cv (ze zdjęciem bo teraz wszędzie wołają żeby dołączyć swoje zdjęcie) i niektóre firmy dzwonią zapraszają na rozmowę ale na tym się kończy.Teraz prawie wszędzie patrzą na wygląd przyszłego pracownika a jak ktoś jest mało atrakcyjny to bezrobocie.Kur.. jak castingi do top model !!!

Budowa odpada bo nie mam o tym pojęcia,do ochrony też mnie nie chcą bo jestem za niski,na magazyniera też składałem ale powiedzieli mi że nie dam sobie rady bo tu jest dużo roboty i trzeba kawał chłopa. Więc gdzie do cholery mam iść ?!

Gość IMO12358
Nikt nie twierdzi, że na budowie masz zaraz robić za majstra. Ale fakt - fizycznie pracują ludzie nieatrakcyjni.

Ja pracowałem w magazynie z lekami a mam 168cm wzrostu i 54kg wagi czyli budowe 10letniego chłopca i mnie przyjęli. Odszedłem bo musiałem się przesiadać dwoma autobusami za Warszawe i zmiany były do dupy 6-14 , 14-22 , 22-6 Możesz sie przekwalifikować i być mechanikiem, malarzem

Gość Andżelina Benc
Spróbuj zatrudnić się jako kierowca tam wygląd się nie liczy choć niektórzy kierowcy to niezłe ciacha :)