Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-serfsa

Moja kobieta ma cos do mojej matki ale ja mam cos do jej ojca!!

Polecane posty

Gość ona-serfsa

Moja 27letnia kobieta ma cos do mojej matki. Przeszkadza jej to ze moja matka ciagle rano robi mi sniadania do pracy, prasuje moje koszule, pierze moje majtki i skarpetki poniewaz mojej babie wydaje sie to nieprawdopodobne a sama nie zrobi mi tej przyjemnosci. Ostatnio miedzy moja partnerka a matka dochodzi do coraz czestszych awantur. Raz moja mama wypomniala mojej koiecie ze ja ja przygarnalem z dzieckiem. Moja dziewczyna ma 8letniego syna. Druga sprawa ze moja mamusia nie jest problemem ale jej ojciec. Ona mowi ze jej ojciec przyjdzie do nas na obiad w sobote i stary grzyb 53letni siedzi u nas nawet do 2 w nocy. Bo chce pobyć z córką, pobyć z wnukiem a ja chciałem się kochać z nią to powiedziała że nie bo tatusiowi będzie to przeszkadzać a ona nie chce go narażać na takie widoki.

prowo a jak nie to jestes debilem do roboty bys sie wzial a nie :/ nienawidze takich mamisynkow nie wstyd cie?

Gość ona-serfsa
A jej nie wstyd ze we wszystkim radzi sie swojego tatusia? W dodatku wmawia mu ze ja i ona mamy osobne pokoje. A on przychodzi zeby to skontrolowac.