Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagarygawary

Wagary mam jutro..

Polecane posty

Gość wagarygawary

Szkola sie skonczy a ja nigdy nie bylam na wagarach :O WIec postanowilam isc jutro, tymbardziej ze mam praktyki a szlag mnie na nich trafia nie moge tego zniesc :O Wiec powiedzcie mi, co robic przez te 8 godzin sama? maisto male wiec po sklepach ani centrum chodzic nie moge bo natychmiast spotkam kogos znajomego :O

Gość rfefe3
idz do kina,ciemno tam to nikt cię nie zobaczy:)ale nie chodz lepiej ,jeszcze ci się to spodoba i będziesz to powtarzać:)

Gość Elżbieta Bathory
Ja zawsze jeżdziłam sobie autobusem gdziekolwiek

Gość wagarygawary
No wlasnie kina u mnie nie ma :O Mowie ze bardzo male maisto.

Gość rfefe3
to wymień co jest,jakieś restauracje?Możesz cos zamówić ,zawsze zleci czas

Gość wagarygawary
Klamka zapadła. decyzje juz podjelam i ide. Na tych praktykach jestem jako wiadro do przestawiania :O Moglam isc do liceum, ale nie chcialo mi sie dojezdzac :O glupia bylam :O No ale nei wiem co jutro robic te 8 godzin :O Siedziec w parku to tez chyba nie wytrzymam tyle godzin.

Gość wagarygawary
miasto 10 tys. mieszkancow. Sa pizzerie, kawiarnie itp. ale jak bede po miescie lazic to mnie natychmiast ktos spotka predzej czy pozniej. Pozatym jest kilka miejsc nad rzeka w ktorych nikogo nei ma, park i zamkniety dworzec gdzie tez ludzi nie ma.

Gość rfefe3
idz z koleżanką będzie rażniej a samej po odludnych miejscach niebezpiecznie chodzić

Gość sama nie wiem co myśleć
ja na wagary jeździłam do Bydgoszczy :P

Gość wagarygawary
Nie mam kogo namowic :O Jakbym szla ze szkoly to moze bym miala z kim ale z praktyk to nie bardzo :O To nie sa takie odludne miejsca. Nieopodal mieszkaja ludzie i czasem chodza jakies babcie na nordic walking wiec nie musze sie zbytnio obawiac gwaltu albo morderstwa.

Gość ni ni ni ni ni knight
to wsiądź w autobus i pojedź do większego miasta, tylko uważaj, żeby Cię nikt na przystanku nie zauważył.

Gość wagarygawary
W sumie moglabym jechac ale... po 1 - Money money money :classic_cool: po 2 - Oprocz lokalnych przewozow an terenie powiatu, do innych miast busy jezdza rzadko :O

Gość wagarygawary
No i widzicie... Idz tu czlowieku na wagary :O No chyba mi zostaje ten dworzec :O bede siedzial 8 godzin jak glupia najwyzej :O sie przespie :classic_cool:

Gość najlepszehihi
zostan w domu i odpoczywaj :D

Gość rfefe3
o właśnie udawaj że jesteś chora;)

Gość gggrgrgr
17 lat, ale juz niedlugo 18 (na poczatku 2013 🖐️) W domu nie moge zostac bo babka siedzi caly dzien w domu :O

Gość ni ni ni ni ni knight
ale symulacja choroby i zostanie w domu to nie do końca wagary ;)

aha... ja kiedyś wróciłam ze szkoły już o 10 i spotkałam swoją babcie po drodzę, ale jakoś udało mi sie wmówić, ze to nie byłam ja;) jak weszłam do domu to szybko poszłam do swojego pokoju i nawet rodzice nie wiedzieli, ze tam jestem

Gość wagarygawary
Te literki to bylam oczywiscie ja :D :D Tylko zapomnialam zmienic nick 🖐️ Co do udawania to nie umiem udawac :classic_cool: a pozatym moja matka zna nie taki numery. NO i jednak wole isc bo nigdy nie bylam dotychczas :classic_cool: A nie chce zeby sie wnuki ze mnie smialy :classic_cool:

Gość wagarygawary
A jak jutro nie pojde to dopiero za pol roku bede miala okazje :O Bo zima za pasem.

Gość wagarygawary
Barbielala, no wlasnie mowie ze nie. Jakbym jutro miala lekcje to bym namowila jakies. Ale jutro mam praktyki wiec nie bardzo moge kogos zabrac.

Gość wagarygawary
a z lekcji niby mozna? :classic_cool: Ja chce i tak zmienic miejsce praktyk. Bo do liceum juz chyba nie moge przejsc, a tam jak jakas niewolnica jestem :O

zw szkoły to coś innego bo można dać usprawiedliwienie a na praktyki podobno musi być zwolnienie od lekarza, ale nie wiem napewno bo ja chodziłam do LO więc nie miałam praktyk

Gość wagarygawary
Tez chodzilam do LO ale nie zdalam 🖐️ z jednego przedmiotu mnie chemiczka udupila :O A tu mi sie nie chce wcale chodzic, jak jakas tepaczka sie czuje :O

Gość wagarygawary
Nie moglam 🖐️ Dluga historia, nie na dzisiejszy wieczor.

Gość dfcgvbhnjk
pojedz do innego miasta i tam laź sobie