Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany czlowiek

Nie stawienie się na komendzie w celu złożenia zeznań.

Polecane posty

Część Mam pytanie dzisiaj dzwonili do mnie z komendy w sprawie zeznawania w jakiejś sprawie z przed 3 miesięcy. I tu pojawił się problem, ponieważ nie doslyszalem terminu. Co się stanie jeżeli się nie zjawie na przesłuchaniu?

Gość recydywistka mariola
przyjadą po ciebie, kajdanki i te sprawy :classic_cool:

Gość Esma150000
jakich zeznań?

Problem w tym, że ja mogę być w pracy. Z tego co wiem mam się zjewic o 14 a ja pracuję do 16. Rozmawiałem z kierownikiem i powiedział mi, że bez pisemnego wezwania nie ma podstaw aby dac mi dzień wolny. Chodzi o sprawę o której nic nie wiem, ale widocznie ktoś powiedział że mogę coś wiedzieć. Próbowałem zadzwonić lecz nikt nie odbiera.

Gość idz osobiscie
wtedy nie ma opcji ze nie doslyszysz :P

Wiem. Jutro od rana będę dzwonić i poproszę o zmianę terminu zeznań na godzinę po 16. Mam nadzieję że się zgodzą.

Gość a jjaaaa
Po pierwsze i najważniejsze - powinni przysłać pismo o wstawiennictwo . Często teraz polocja używa do spraw wezwań telefonu , nie masz obowiązku się wstawić bo musisz mieć wezwanie .No ale wiadomo że człowiek nie będzie walczył z Policją , domyślam się , że mieszkasz w małej miejscowości i wszyscy się znają ;) Poczekaj na kolejny telefon i wtedy dogadaj się odnośnie terminu .

No właśnie mieszkam w małej miejscowości, lecz zostałem wezwany do sprawy która się zdarzyła w dosyć dużym mieście ponad 30km od miejsca mojego zamieszkania. No nic będę jeszcze jutro dzwonić.

cos mi sie zaczyna kojarzyć, że skopałem kiedys jakiegos pijaczka, bo nachalnie wołał ode mnie kasy. Moze wykitował?

ehh po co się podszywacie?