Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwestia dogadania sie

Hemoriody a sex analny?

Polecane posty

Czy hemoroidy przeszkadzaja podczas sexu analnego, bola? Czy jest szansa ze hemoroidy znikna calkowicie kiedy stosuje sie jakies masci?

Gość wyjatkowo pod pomaranczem
powiem ci na moim przykladzie mialam kiedys hemoroidy ale nie wracaly czesto wlasciwie dostalam ich po porodzie i teraz nawracaja sie raz na rok jesli np mam problemy z wyproznieniem moge normalnie uprawiac sex analny nie boli i nie wracaja ale znam osoby ktore maja i anala nie moga bo je strasznie boli jesli masz ty albo twoja partnerka to najlepiej zapytac lekarza bo sa hemoroidy i hemoroidy

no ja wlsnie borykam sie z nimi po porodzie.. wczesniej jak i w czasie ciazy uprawialam normalnie sex analny, podczas ciazy czasem przy wyproznianiu mialam plamki krwi na papierze ale nigdy mnie nie bolaly, teraz po porodzie przy wyproznianiu je odczuwam, wyczuwam je takze palocem na zewnatrz, jednak jestem jeszcze w pologu, 4 tydz.po porodzie i zastanawiam sie czy one tez ustapia, po czym lekarz pozna czy akurat te hemoroidy moga sie cofnac..?

ojej to ty dopiero swiezutka jestes poczekaj troche ja jestem juz kilka lat po porodzie hemoroidy wracaja wlasciwie tylko kiedy wlasnie mam roblemy z wyproznianiem nigdy nie krwawilam natomiast jesli sie pojawialy strasznie swedzialy ukojenie przynosila masc sprobuj masturbowac sie analnie za jakis czas delikatnie palcami a jesli nie bedzie bolalo to uzyj np wibratora mnie naprawde nic nie boli ale tak jak pisalam porod mam juz dawno za soba

hemoroidy sie nie cofaja najprawdopodobniej jesli juz calkowicie dojdziesz do siebie zostanie ci tam taki dziwny kawalek skory taki odstajacy lekarz moze sprawdzic czy masz hemoroidy wewnetrzne ty poprostu sprobuj za jakis czas iesicc sie analnie wtedy dowiesz sie czy boli czy powoduje jakies skutki uboctne itd.

Gość krwisty...
Ten facet to ma szczęście ze ma taka kobietę. Tak trzymaj mała!!!:D

Gość King Liyon
A dvpa służy o srania a nie o dymania !!! Co te pedały narobiły :O

ja tu nigdzie nie pisze o sexie teraz tylko po pologu, nigdzie tez jie napisalam ze on chce juz teraz, zreszta nie mowilam mu o hemoroidach a ja pytam na przyszlosc..