Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozumiale..................

w co się bawicie w 1,5 roczniakami?

Polecane posty

Gość zrozumiale..................

brakuje mi pomyslow ,a widze ,ze moj mluch zaczyna sie strasznie nudzic, w dadatku ma raczej okres buntu, i kazda odpowiedz niepozwalajaca mu czegos zrobic ..konczy sie jakas histerią Chcę mu zorganizować jakieś fajne zabawy ,zeby się zabawił ze mną ,ale również chwilę sam ,żeby móc coś w domu ogarnąć Poradzicie?:)

Gość bed.agata
Na temat samotnych zabaw się nie wypowiem , bo moja córka bawi się sama jedynie rano przez 15 minut jak szykuje jej mleko - sadzam brzdąca do kojca , a ja biegiem lazienka , kuchnia i wracam :-) A w ciągu dnia : budujemy z klocków ma swój zestaw garnków ( IKEA 39 zł ) , daje jej np. surowy makaron , ryż , kaszę ,ma warzywa zabawkowe - i udajemy ,że gotujemy :-) spacerujemy po dworzu , teraz np. zbieramy liście i kasztany gdy nie pada , to obowiązkowo plac zabaw na 2 h , więc tam napewno sie jej nie nudzi :-) w domu gramy w piłkę No ,ale i tak większośc dni spędzamy na świeżym powietrzu , a tam wiadomo - nudy nie ma :-) Pozdrawiam Jeśli chodzi o ogarnięcie domu , bądź ugotowanie obiadu - kładę ja na drzemkę , a w tym czasie w expresem w tyłku sprzątam i gotuje . U mnie się sprawdza :-) Z tym ,że Mala śpi na ogrodzie , więc hałas nie przeszkadza ..

Gość jjoikoklmoklmolk
,,spacerujemy po dworzu,, :O ale wiocha :O :D JESTEŚ Z WARSZAWY ??

Gość ja tez spaceruję na dworze
a jestem z Krakowa, nie z Wawy to chyba tylko górny sląsk spaceruje na polu :D o ile sie nie myle

Gość tadek...r
Moj penis do oceny.