Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitne niebo 2

Panowie, czy kobieta traci w waszych oczach, jeśli...

Polecane posty

Gość błękitne niebo 2

...okazuje się, że ma więcej lat niż wygląda? Czy gdybyście się dowiedzieli się, że dziewczyna/kobieta która wam się podoba ma np 30-31 lat a nie 25, tak jak myślicie ( ale ciągle jest młodsza od was o kilka lat) to stracilibyście zainteresowanie jej osobą?

Gość błękitne niebo 2
odpowie ktos?

Gość lordkoks_
widze ze cipki i prawiczki nie potrafia udzielic odpowiedzi, to ja sie chociaz zlituje... mnie osobiscie to nie przeszkadza i pewnie sporej liczbie mezczyzn rowniez, mnie osobiscie nawet to kreci jezeli kobieta jest np starsza odemnie ale wyglada mlodo i czuje sie jak bym rozmawial z rowiesniczka, zwlaszcza jak jeszcze probuje mi zaimponowac i starac sie zebym zwrocil na nia uwage, mowie tez z autopsji bo znam nawet taka jedna co ma 32lata wyglada na 27 i cos tam miedzy nami iskrzylo choc mam troche mniej niz te 27 lat, ale mnie to akurat krecilo i kreci moze tez dla tego ze jest naprawde wporzadku kobieta i przy mnie jak by mlodniala bo nijak jej zachowanie nie pasuje do wieku 32lat... mysle ze pomoglem..

Skoro panowie są wzrokowcami to to, że nie wyglądasz na swój wiek chyba jest atutem prawda? Zwłaszcza że metrykalnie, jak piszesz, i tak wciąż jesteś młodsza od niego.

Gość Rafał31
Nie traci,a nawet zyskuje,bo to oznacza że wyglada młodo,gorzej jak wyglada na 25 a okazuje się 17:-/

Gość błękitne niebo 2
Wiadomo, że to dobrze, że ktoś wyglada młodziej niż ma lat. Zastanawiam się jednak co w przypadku faceta, któremu na ogół podobaja się sporo mlodsze kobiety/dziewczyny i nagle okazuje się, że taka jedna, na którą zwrócił swoją uwagę myśląc że ma 25 lat okazuję się być kobietą, która ma 6 lat więcej. Czy nie zawinie ogona i ucieknie w drugą stronę do tych rzeczywiście młodszych??

Gość byłam w takiej sytuacji
i nie dość, że nie zawinął ogona to jeszcze był mi wierny tak długo, jak mnie na tym zależało :) Tylko że ja mam troche więcej niż 31 :)

Gość błękitne niebo 2
do tych którzy czytaja bez zrozumienia - mimo iż mam ponad 30 lat, on i tak jest o kilka lat starszy

Gość p[lp]l]l]
z ciebie to mongoł jest Kaliban - matka jak cię rodziła to chyba ze 100 lat miała

Chyba raczej zyskuje, bo to znaczy, że odznacza się dobrym zdrowiem jeśli wolno się starzeje (ma dobre geny, dba o siebie, albo jedno i drugie).

Gość chrupcia
może jedynie przeszkadzać gdy kobieta mówiła, że ma 25 a okazuje sie ze ma więcej. I nie dlatego, że ma więcej, ale dlatego ze kłamie.

Gość sdweffdgb
zadna baba nie chcialaby tez takiego debila jak kaliban,dlatego ten idiota wciaz pisze na kafe jak jebnieta zelek ktorej nikt nie chce🖐️

Gość kokolokospoko3
A jak wyglądają na 22 a mają 34? Albo muszą dowód pokazywac? Nie cierpię pytań o wiek. Czasem zaniżam (zależy od towarzystwa), że ma 28 i jeszcze spotykam się z wielkim zdziwieniem, że na tyle nie wyglądam. Tak, to kłamstwo, ale wolę zaniżyc, niż czuc sie zażenowana wybałuszonymi gałami bądź przypłacic to zmianą stosunku do mojej osoby tylko ze względu na wiek.

Gość do kalibana
sam jesteś mongoł. Mentalnie na pewno.

Gość dzieci starszych rodziców
są inteligentniejsze, zostało to dawno potwierdzone naukowo.

Mysle, ze dla normalnego , inteligentnego mezczyzny nie robi to znacznia nawet jesli kobieta jest o te 2 czy 4 lata starsza.