Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka121

Orgazm

Polecane posty

Gość julka121

Witam. Mam problem z dojściem. A dokładnie chodzi o to, że gdy zaczęłam robić sobie dobrze (pod prysznicem) jedynie drżało mi całe ciało i nie mogłam dojść. Na jakimś forum przeczytałam żeby masturbować się ze złączonymi nogami i napiętymi pośladkami. Spróbowałam i podziałało. Tym sposobem dochodzę nawet pieszcząc się ręką. Od jakiegoś czasu zabawiamy się z partnerem i gdy on mnie pieści jest dokładnie tam samo - drży ciało i nie mogę dojść, nie pomaga nawet sposób z napiętymi mięśniami. Jest mi bardzo przyjemnie, cała się trzęsę, ale orgazmu nie ma :( Macie jakieś rady?

Gość ravravrav
wsadzaj sobie w międzyczasie drugi nawilżony paluszek w odbyt...będziesz miała mega doznania

Gość 33latek
zapraszam na gga do zabwy 998197

Gość jxukcju
Mam to samo, przez to mój partner się doluje że nie mam z nim orgazmu, z tymi zlaczonymi nogami pod prysznicem nie słyszałam muszę spróbować;-)

Gość bdb pomysł
nie tylko pod prysznicem,w ..poznawaj swoje ciało,dotykaj się,w ten sposób znajdziesz co trzeba i przekazesz to partnerowi poza tym szukajcie pozycji,zmieniajcie je,no i jak bedziesz sie napinała to nie bedziesz miala orgazmu, odpłyn---i poddaj się rytmowi i czułosci partnera i bedzie cudownie