Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szefowa.,

W Warszawie nikt nie szuka pracy masakra!

Polecane posty

Gość szefowa.,

Prowadzę rekrutację od tygodnia na stanowisko asystenta w banku i dostałam zaledwie kilka cv z których dodzwoniłam się do 2 osób które już nie były zainteresowane. Co prawda praca na umowę zlecenie,typowa dla osoby bez doświadczenia ale nie tylko, ale im więcej pracujesz tym więcej zarobisz. Nie rozumiem. A niby mamy kryzys :/

Gość mądralla..............
a gdzie było ogłoszenie?

Gość szefowa.,
Na pracuj. Nadal jest.

jesli tak jest tzn. że ludzie poznali się na bankach. Wiele osób uważa je za krwiożercze instytucje nastawione jedynie na maksymalizację zysku. Wycisną człowieka i wyrzucą.

Gość szefowa.,
Co do wynagrodzenia to 10 netto/h plus premia to chyba nie jest niska stawka jak na pracę dla osoby świeżo po szkole i bez doświadczenia. Ale zawsze znajdą się tacy dla których będzie za malo.

Gość szefowa.,
Widzę że ty za to zapominasz o podstawach kultury osobistej w wypowiedziach. Żenujące.

Gość W Gdańsku płacą 12 złotych
W Gdańsku płacą 12 złotych za godzinę roznoszenia ulotek. Więc te twoje 10 złotych to pradziwy szał

No bo wciskanie kitów liudziom, sprzedaz produktow bankowych , a nie asystent bankowy jak to pani ładnie nazwała

Gość szefowa.,
Lenie śmierdzące tylko by brali wszyscy mają tylko postawę roszczeniową

Gość szefowa.,
Poziom niektórych osób korzystających z tego forum jest porażający. Możecie sobie darować nic nie wnoszące/chamskie komentarze. Co do ogłoszenia to nie widziałam go, jest ustawiane centralnie więc nie wiem czy jest tam stawka.

Gość szefowa.,
Nie "asystent bankowy" tylko asystent do banku. Praca w biurze. Więc skoro nie wiesz o czym mówisz to daruj sobie wypowiedzi.

Wiem o czym mowie skonczyłm finanse i bankowosc i przez takich wyzkiwaczy jak ty nie pracuje w zawodzie , bo szukacie tylko do wciskania kitow i gowien ludziom . Dlatego wyjechałam z wawy i w gdansku mam wlasna firme

szefowa., Poziom niektórych osób korzystających z tego forum jest porażający. Możecie sobie darować nic nie wnoszące/chamskie komentarze. Co do ogłoszenia to nie widziałam go, jest ustawiane centralnie więc nie wiem czy jest tam stawka. X X Weź spierdalaj, serio. Prowadzisz rekrutację, a nie widziałaś ogłoszenia? Poziom niektórych debilek jest faktycznie... porażający!!

jest straszne bezrobocie, wiec zastanow sie w czym tkwi przyczyna. Moze np w: -zarobkach nieadekwatnych do wykonywanej pracy -umowie smieciowej -wymogu posiadania wlasnej dzialalnosci gosp

Gość dtzui9pl
jako szefowa masz ubogi slownik: cyt-zenujace i masakra zwin prowokejszyn i zapierdalaj jutro z buta do szkoly bo jak zaspisz to bedzie zenujaca masakra:O

praca w banku jako asystent większości ludzi kojarzy się z harówką na prowizji. Sama kiedyś mało nie wpakowałam się w działalność, gdzie miałam zdobywać klientów na prowizji bez gwarancji zarobków na czym ta praca ma polegać? może ogłoszenie jest tak sformułowane, że coś odstrasza (jakiś wymóg konieczny?)

prowadzisz rekrutację a nie widziałaś ogłoszenia????? To jest dla mnie za trudna rozmowa, dobrej nocy życzę muszti -Tobie też :)

Gość janekssssssssss
co należy to obowiązków takiego asystenta

Gość szefowa.,
Dziękuję za rozwiniętą dyskusję. Utwierdziliście mnie w przekonaniu, że nie ma sensu rozpoczynać rozmowy w tym miejscu.

Gość nonamer
musztarda ty jesteś bardzo inteligentna blond blacharo spod monopolowego

Gość szefowa.,
Dokładnie. A teraz wracam do mojego kojca- jedynego miejsca, w którym mój stary nie może mnie napierdalać kablem od usb, gdy zamknę się tam od środka na kłódkę.

00:21 [zgłoś do usunięcia] nonamer musztarda ty jesteś bardzo inteligentna blond blacharo spod monopolowego X X Kurwa, następny burak, który nie potrafi zdania sklecić po polsku. Bujaj się, matole. :D :D

Gość butem_w_mordę
w Warszawie 25 zł. netto za godzinę pracy to zarabia szanowany pracownik firmy BRYŚ wywożący śmieci z kontenerów, nawet nie pytajcie ile zarabia na godzinę kierowca szmbiarki albo dźwigu , więc wypieprzaj na drzewo liście pompować z tą swoją śmieszną stawką 10 zł. na godzinę dla pracownika w banku , idź w pizzdu i nie wracaj zanim nie zmądrzejesz !