Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumple chłopaka

kumple chłopaka

Polecane posty

Gość kumple chłopaka

witam, czy ktoras z was nie trawi kumpli/przyjaciol swojego faceta? On wraca od nich o 2 do domu, co drugie słowo "k****" i ogolnie piwsko i inne takietam

Gość Jadziabezzebow
Najwyraźniej woli kumpli hehe uswiadom to sobie wreszcie

Gość kumple chłopaka
zapewnia mnie, ze jestem najwazniejsza, a tych kumpli zna jakies 10 lat. i tak mnie wkur***

Gość fsssssssssss
tylko cię tak zapewnia, żeby nie stracić darmowego ruchanka - po co się oszukujesz, przecież sama widzisz, że kumple najważniejsi

Gość lady storkotka
nie mozna kogos trakiego traktowac powaznie, bo tak sie nie zachowuje sama mialam takiego i takie cyrki sie dzialy ze sluchaj on za kolegami w ogien by skoczyl ich zdanie najwazniejsze oni byli o mnie zazdrosni i nagadali mu glupot na mnie on im w to uwierzyl zerwal ze mna, i teraz maja go tylko dla siebie :)

Podstawowe pytanie to jak czesto sie z nimi spotyka? Jesli nie jest to jakies nagminne, uzgadnia to wczesniej z Toba itp. To nie widze problemu. Tez nie mozna przesadzac ze jak jest sie w zwiazku to juz nawet wyjsc samemu nie mozna :O

Gość kumple chłopaka
wkurwia mnie bo z każdym jego kumplem spałam :O i boję się że się wyda po pijaku ech

to jak czesto z nimi sie widuje? poznalas ich?? nie rob tez z niego kapcia ale siedzenie do 2giej w nocy w tyg to troche nie za bardzo;) ile on ma lat??